Πώς θα οργανώσεις τις αγορές της εβδομάδας!

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς θα οργανώσεις τις αγορές της εβδομάδας!

Ήταν μία αρκετά κουραστική εβδομάδα στο γραφείο και για πρώτη φορά βγήκα εκτός προγράμματος. Όταν έφτασα στο σπίτι για να ετοιμάσω κάτι πρόχειρο ανακάλυψα ότι δεν είχα ούτε τα… βασικά υλικά. Η αδερφή μου προσφέρθηκε να ετοιμάσει ένα μεγαλοπρεπές δείπνο για εμένα και τότε η μόνιμη απορία μου επανήλθε: Πότε τα προλαβαίνει όλα;

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει! Ενθουσιασμένη μου είπε για μία νέα καταπληκτική εφαρμογή που ανακάλυψε και χρησιμοποιεί συνέχεια, το ΑΒ click 2 shop. Αποφάσισα να την κατεβάσω και εγώ για να δω πώς ακριβώς λειτουργεί. Έκατσα στον καναπέ, πήρα το tablet μου αγκαλιά και επισκέφτηκα τη σελίδα www.ab.gr/click2shop της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Αμέσως δημιούργησα τον προσωπικό μου λογαριασμό. Πριν ξεκινήσω τις αγορές μου, επέλεξα τη διεύθυνση και τον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας. Λίγα κλικ αργότερα βρισκόμουν στο πιο οργανωμένο διαδικτυακό κατάστημα.

Όλα καλά μέχρι εδώ, πώς όμως φτιάχνω τη λίστα μου; Παρακολούθησα ένα σύντομο βίντεο και ξεκίνησα να αναζητάω τα προϊόντα που χρειαζόμουν από τις διαθέσιμες κατηγορίες. Με ένα μόνο κλικ μπορούσα να δω αναλυτικές πληροφορίες και εικόνες που με βοήθησαν τα ολοκληρώσω τις αγορές μου σε ελάχιστα λεπτά και να βρω όλα όσα είχα στη λίστα μου αλλά και κάποιες μοναδικές προσφορές που ήταν μαζεμένες σε μία συγκεκριμένη ενότητα. Πριν το καταλάβω το καλάθι μου άρχισε να γεμίζει!

Στο ΑΒ Click2Shop βρήκα μία ευρεία γκάμα που περιλαμβάνει πάνω από 9.000 προϊόντα. Επέλεξα όλα όσα χρειαζόμουν ενώ παράλληλα έβλεπα το συνολικό ποσό των αγορών μου, κάτι που έκανε τα ψώνια μου πιο εύκολα από ποτέ!

1200x628 Click2shop App Campaign 2016 3

Το καλύτερο είναι ότι μπορείς να έχεις πρόσβαση από κάθε συσκευή στο ΑΒ Click2Shop, οπότε για μεγαλύτερη άνεση μεταφέρθηκα στο δωμάτιό μου και άνοιξα τον υπολογιστή για να χαζέψω με την ησυχία μου μερικές συνταγές. Στη σελίδα της AB ανακάλυψα την ενότητα Συνταγές με πληθώρα προτάσεων και πήρα μερικές ακόμα ιδέες και έμπνευση για πρωτότυπα νέα πιάτα που είχα σκοπό να δημιουργήσω τις επόμενες ημέρες. Μπήκα ξανά στην κατάσταση της παραγγελίας που ήδη είχα υποβάλει και πρόσθεσα μερικά υλικά για να φτιάξω τα πιο εύκολα κρουασάν σοκολάτας!

Την επόμενη μέρα στις 08:30 το πρωί, ενώ ετοιμαζόμουν για μία ακόμη δύσκολη μέρα στο γραφείο, το κουδούνι χτύπησε. Η παραγγελία μου είχε φτάσει στην ώρα της και αφού τακτοποίησα τα πράγματα ήμουν έτοιμη για τη δουλειά. Δεν πίστευα ότι είχα τελειώσει με τα ψώνια της εβδομάδας! Ήταν η πιο γρήγορη και εύκολη αγορά που είχα κάνει! Και το καλύτερο: Μετά τις ατελείωτες ώρες στο γραφείο, ίσως κατάφερνα να χαλαρώσω και να ξεκουραστώ.

DKF 0676

Το ΑΒ Click2Shop είναι μία από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές που ανακάλυψα πρόσφατα γιατί μου «έλυσε» τα χέρια σε μία πολύ πιεσμένη περίοδο. Βέβαια, οι βόλτες στα καταστήματα των ΑΒ παραμένουν από τις πιο διασκεδαστικές εμπειρίες που αγαπώ και κάνω όταν έχω χρόνο!