Η νέα σειρά Lenor Unstoppables χαρίζει περισσότερο άρωμα και φρεσκάδα στα ρούχα σας

Ερμιόνη Σαρρή
Η νέα σειρά Lenor Unstoppables χαρίζει περισσότερο άρωμα και φρεσκάδα στα ρούχα σας

Το Lenor Unstoppables είναι το πρώτο ενισχυτικό αρώματος που τοποθετείται κατευθείαν στον κάδο του πλυντηρίου κατά την πλύση, επιτρέποντάς σας να δημιουργείτε τους δικούς σας προσωπικούς αρωματικούς συνδυασμούς για το πλύσιμο των ρούχων σας με την προσωπική σας σφραγίδα!

Με τη σειρά Lenor Unstoppables, μπορείτε να αναμίξετε και να συνδυάσετε τρία διαφορετικά αρώματα με το υγρό μαλακτικό Lenor της επιλογής σας για να δημιουργήσετε εξαιρετικά αρώματα για τα ρούχα σας που να ταιριάζουν στο στυλ και τη διάθεσή σας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσετε για να έχετε την αρωματική ένταση που σας ταιριάζει. Ακολουθώντας μια νέα επαναστατική προσέγγιση στο πλύσιμο των ρούχων, το Lenor Unstoppables χαρίζει φρεσκάδα , που διαρκεί έως και 12 εβδομάδες για τα ρούχα στη ντουλάπα σας.

Πως γίνεται αυτό;

Τα νέα και πρωτοποριακά προϊόντα Lenor Unstoppables έχουν υψηλή περιεκτικότητα αρώματος, διαθέτουν μάλιστα εννιά φορές περισσότερα αρωματικά συστατικά από τα υγρά μαλακτικά ρούχων . Για να κάνουμε έναν παραλληλισμό με τον κόσμο των αρωμάτων, θα λέγαμε ότι η σειρά Lenor Unstoppables είναι το «Perfume» στο πλύσιμο των ρούχων, καθώς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αρωματικά συστατικά στερεής μορφής σε σχέση με τα υγρά μαλακτικά ρούχων, τα οποία έχουν μικρότερη περιεκτικότητα σε άρωμα και θα λέγαμε ότι μοιάζουν περισσότερο με «Eau de Toilette»

«Ως αρωματοποιός εδώ και τόσα χρόνια, ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να δημιουργήσω μια κορυφαία εμπειρία που μοιάζει με άρωμα στην περιποίηση των ρούχων. Η νέα σειρά Lenor Unstoppables θα είναι μια εξαιρετική καινοτομία για πολλές γυναίκες που αγαπούν τα αρώματα και τα χρησιμοποιούν για να εκφραστούν», είπε η Catherine Ganahl, Creative Perfumer / P&G.

Εκτός από το εκπληκτικό άρωμα που προσφέρει, η σειρά Lenor Unstoppables, σε συνδυασμό με την τεχνολογία φρεσκάδας σε μικροκάψουλες αρώματος του Lenor, μπορεί να προσφέρει άρωμα φρεσκάδας για έως και 12 εβδομάδες στα ρούχα που έχετε στη ντουλάπα σας, ώστε το άρωμά τους να διατηρεί τη φρεσκάδα και τη γοητεία του όπως τη ημέρα που τα αποθηκεύσατε. Αυτό θα πει αισθησιακό άρωμα!

Η νέα σειρά Lenor Unstoppables προσφέρει 3 χαλαρωτικά αρώματα, τα οποία περιλαμβάνουν κόκκινα βατόμουρα, κρεμώδη βανίλια και αρώματα κίτρου. Αξιοποιήστε τη δυνατότητα ανάμιξης των αρωμάτων και γίνετε αλχημιστής αρωμάτων αναμιγνύοντας ένα προϊόν από τη νέα σειρά Lenor Unstoppables με το αγαπημένο σας υγρό μαλακτικό ρούχων Lenor.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μαλακτικών Lenor και αρκετοί διαφορετικοί συνδυασμοί για να βρείτε τον ιδανικό για εσάς και τα ρούχα σας όποιο κι αν είναι το στυλ και η διάθεσή σας τη συγκεκριμένη ημέρα… ή ώρα!

Οι επιλογές του Lenor

Unstoppable είναι οι εξής:

Unstoppables Bliss – Ένα μίγμα από αρώματα φρούτων και λουλουδιών, γιασεμιού και κόκκινων βατόμουρων με μια ντελικάτη πινελιά από άρωμα ροδάκινο.

81575039 8001090027030 UNSTOPPABLES BLISS 6X180gr

Unstoppables Lavish – Ένα πλούσιο άρωμα ροδάκινου συνδυασμένο με άρωμα από κρεμώδη βανίλια και νότες πολυτελούς καραμέλας και αισθησιακού κόκκινου τριαντάφυλλου.

81575038 8001090027016 UNSTOPPABLES LAVISH 6X180gr

Unstoppables Fresh – Το άρωμα φρεσκάδας του ωκεανού εμπλουτισμένου με άρωμα πράσινου κίτρου και γλυκιές νότες σαπουνιού.

81575037 8001090026996 UNSTOPPABLES FRESH 6X180gr