Γιατί αγαπήσαμε το νέο σφουγγάρι Scotch-Brite™

Γιατί αγαπήσαμε το νέο σφουγγάρι Scotch-Brite™

Όλες θέλουμε να βρούμε έναν τρόπο για να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και να έχουμε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μας.

Πείτε μου, ποια γυναίκα ονειρεύεται να περνάει τον ελεύθερο χρόνο που διαθέτει πλένοντας πιάτα στην κουζίνα; Εμείς, πάντως, κουραστήκαμε να δίνουμε καθημερινά «μάχες» με τα λίπη και τις επίμονες βρομιές και αποφασίσαμε να ψάξουμε λίγο περισσότερο το θέμα «πλύσιμο πιάτων».

Τα πλύναμε όλα πιο γρήγορα και χωρίς κόπο!

Αφού κάναμε μια έρευνα αγοράς, εγώ και οι φίλες μου καταλήξαμε σε ένα brand που είναι δίπλα μας για περισσότερα από 40 χρόνια και όλες -μα όλες- γνωρίζουμε: το Scotch-Brite™!

«Κολλήσαμε» με το νέο σφουγγάρι Scotch-Brite™ Extreme

Το ενδιαφέρον μας κέντρισε το νέο σφουγγάρι Scotch-Brite™ Extreme γι’ αυτό και σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα τεστ για να δούμε τελικά αν μπορεί να διευκολύνει έστω και λίγο τις ζωές μας.

Τελικά, το νέο σφουγγάρι Scotch-Brite™ Extreme μας βοήθησε περισσότερο απ’ όσο μπορούσαμε ένα φανταστούμε γιατί πολύ απλά τα νέα αυτά σφουγγάρια έχουν δύο φορές μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, 1,5 φορά μεγαλύτερη διάρκεια και μας επιτρέπουν να κάνουμε 1,3 φορά πιο γρήγορο καθάρισμα!*

ytrtyry6ftr

Τέλος στο επίμονο τρίψιμο και το μούλιασμα!

Αφού κάναμε, λοιπόν, την έρευνά μας και πλύναμε και όλα μας τα πιάτα και τις κατσαρόλες, αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε για τα «μυστικά» του νέου σφουγγαριού Scotch-Brite™.

Το νέο σφουγγάρι Extreme (βγαίνει και σε Γίγας) είναι πλήρως επικαλυμμένο με συρματάκι με λειαντικά σωματίδια, είναι πολύ δυνατό και πολύ απορροφητικό και την ίδια ώρα κατάλληλο για τις δύσκολες εργασίες του νοικοκυριού.

Το καλύτερο στοιχείου του -για εμάς- είναι ότι καθαρίζει ακόμα και τα καμένα λίπη χωρίς επίμονο τρίψιμο και μούλιασμα και βγαίνει σε ένα υπέροχο μωβ χρώμα!

Και παρά το γεγονός ότι το συρματάκι του είναι εξαιρετικά δυνατό, για να απομακρύνει -μεταξύ άλλων- σκληρές βρομιές και ξεραμένα λίπη, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άφοβα σε ταψιά, κατσαρόλες, σχάρες.

Το μυστικό είναι στον… κετσέ!

Αν δεν ξέρετε τι είναι ο κετσές, δεν πειράζει. Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι πως η 3M, η εταιρεία που εφαρμόζει την επιστήμη για να δημιουργεί προϊόντα και λύσεις που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη μας και η οποία μας φέρνει το νέο σφουγγάρι Scotch-Brite™, συνδυάζει τις τεχνολογίες της στα λειαντικά και τη συγκόλληση για τη δημιουργία ενός εξαιρετικά αποτελεσματικού κετσέ για να καθαρίζετε τα πιάτα, τις κατσαρόλες και τα τηγάνια σας.

Για ένα σπίτι καθαρό, γεμάτο ζωή!

Αν κι εσείς βαρεθήκατε να παλεύετε κάθε μέρα πάνω από τον νεροχύτη και θέλετε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας για να δείτε τις φίλες σας ή να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας σειρά, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το νέο σφουγγάρι Scotch-Brite™ Extreme.

Εμείς το κάναμε και πραγματικά μας «έλυσε τα χέρια»! Ρίξε μια ματιά για να καταλάβεις τι εννοώ:

https://www.youtube.com/watch?v=_NXMptOsI4U