4 λόγοι να γεμίζεις το σπίτι σου με κόσμο κάθε Κυριακή

4 λόγοι να γεμίζεις το σπίτι σου με κόσμο κάθε Κυριακή

Το πρωί της Κυριακής είναι πάντα όμορφο: Έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου για να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, κάνοντας όλα όσα σε ευχαριστούν, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από το απόγευμα όμως και μετά «σύννεφα» αρχίζουν να εμφανίζονται στον ορίζοντα και η κατάθλιψη κερδίζει έδαφος…

Από παιδιά ακόμη είχαμε ταυτίσει την Κυριακή με το τέλος της διασκέδασης και την επιστροφή στο σχολείο. Αλλά και ως ενήλικες η επιστροφή στην εργασία, τις ευθύνες και το άγχος δεν είναι εύκολη. Παρόλα αυτά, πάντα μπορείς να την κάνεις λίγο πιο όμορφη, επιλέγοντας μία διασκεδαστική δραστηριότητα παρέα με τις φίλες σου.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στον χρόνο!

Μην ξεχνάς, ότι η πρώτη μέρα της εβδομάδας -την οποία οι περισσότεροι θεωρούμε εσφαλμένα την τελευταία- πρέπει να είναι «χαλαρή». Προσπάθησε λοιπόν να αφιερώσεις χρόνο στα πράγματα που σου αρέσουν πραγματικά και μην καταπιέζεσαι για τίποτα. Βάλε στο πρόγραμμα τα πιο κοντινά σου πρόσωπα. Συνήθως μέσα στην εβδομάδα οι υποχρεώσεις και οι ατελείωτες ώρες δουλειάς δεν μας επιτρέπουν να δούμε φίλους ή συγγενείς. Η Κυριακή προσφέρεται για να προσκαλέσεις όσα πρόσωπα δεν κατάφερες να δεις και να περάσεις όσο ποιοτικό χρόνο θέλεις μαζί τους, χωρίς να αγχώνεσαι για τίποτα!

Για να συνεχίσεις την παράδοση χρόνων…

Σίγουρα έχεις αναμνήσεις από την εποχή που όλα τα μέλη της οικογένειας, οι τρεις γενιές συναντιούνταν στο ίδιο τραπέζι και απολάμβαναν όλοι μαζί ένα πλούσιο γεύμα. Γευστικά πιάτα, χαλαρή μουσική, γέλια και συζητήσεις είναι αυτά που έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στο μυαλό κάθε μίας από εμάς. Η μυρωδιά του κοκκινιστού πλημμύριζε το σπίτι, η μαμά φώναζε να βιαστούμε γιατί… «το φαγητό θα κρυώσει!» και μετά από λίγο τα πιρούνια έπαιρναν «φωτιά»! Γιατί λοιπόν να μην συνεχίσεις αυτή την παράδοση;

Πάντα υπάρχουν αφορμές για να συναντάς τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα καλά νέα είναι ότι το AVA σε καλεί να χαίρεσαι κάθε στιγμή στο σπίτι, να μαγειρεύεις για τους φίλους και να μην ανησυχείς για τα άπλυτα πιάτα! «Το σπίτι θέλει AVA», λοιπόν, και το προϊόν που έχει μία ξεχωριστή θέση στην κουζίνα μας εδώ και δεκαετίες, μας υπενθυμίζει την ομορφιά και τη χαρά που κρύβει ένα σπίτι γεμάτο ζωή, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα! Κάπως έτσι μας ανοίγει την όρεξη για όμορφες στιγμές με πολλή όρεξη για ζωή! Γι’ αυτό το σπίτι θέλει AVA!

Για να οργανώσεις το πιο κοριτσίστικο aperitivo

Οι φίλες μας πάντα ξέρουν πώς να μας φτιάχνουν το κέφι. Μας δίνουν συμβουλές, μας στηρίζουν και βρίσκονται στο πλευρό μας κάθε στιγμή. Τίποτα δεν είναι το ίδιο χωρίς εκείνες, πόσο μάλλον οι Κυριακές μας. Αν λοιπόν το απόγευμα αρχίζεις να «πέφτεις» ψυχολογικά, οργάνωσε ένα aperitivo όπως κάνουν οι Ιταλοί, με μεζέδες και αλκοόλ. Θα σου πάρει ελάχιστα λεπτά να το ετοιμάσεις καθώς είναι δροσερό, ελαφρύ και εύκολο. Άλλωστε, όπως είπαμε με σύμμαχο το AVA, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα!

Γιατί.. girls just wanna have fun!

Δεν πρόλαβες να δεις την αγαπημένη σου ταινία; Μετάτρεψε το σπίτι σου σε κινηματογραφική αίθουσα, κάλεσε τα κορίτσια, φτιάξε ποπ κορν και καθήστε όσο πιο αναπαυτικά γίνεται στον καναπέ! Εάν δεν είσαι σε αυτό το mood, μπορείτε απλά να παίξετε επιτραπέζια, να κάνετε beauté για να υποδεχτείτε πιο όμορφες από ποτέ την εβδομάδα ή απλώς να χαλαρώσετε σαν… βασίλισσες με καλή μουσική και ένα ποτήρι κρασί! Το σίγουρο είναι ότι οι «κολλητές» σου θα δώσουν άλλο χρώμα στη μέρα σου, όποια δραστηριότητα και αν επιλέξετε!

Μην ξεχνάς, η παρέα είναι αυτό που μετράει. Βρες αφορμές για να κάνεις την Κυριακή «γιορτή». Γέμισε το σπίτι φίλους, χαρά και ζωή και άσε το AVA να φροντίσει για όλα τα υπόλοιπα!