Αυτό είναι το μυστικό για να φροντίσεις τους αγαπημένους σου!

Αυτό είναι το μυστικό για να φροντίσεις τους αγαπημένους σου!

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκφράσεις την αγάπη σου από ένα όμορφο δείπνο; Όλες μας έχουμε όμορφες εικόνες από συναντήσεις με αγαπημένα μας πρόσωπα, συζητήσεις με φίλους και πολλά… χαμόγελα! Είναι αυτές οι «μαζώξεις» γύρω από το μεγάλο τραπέζι που μας φέρνουν πιο κοντά, μας κάνουν να ξεπεράσουμε τις διαφορές μας και να ξεχάσουμε όλα όσα μας απασχολούν.

Το σαλόνι γεμίζει φίλους και εσύ βάζεις τα δυνατά σου, δείχνοντας με τον πιο γλυκό τρόπο την αγάπη και τη φροντίδα σου. Το AVA είναι πάντα δίπλα σου για να αναζητάς αφορμές να βρεθείς και να διασκεδάσεις με τους αγαπημένους σου, χωρίς να ανησυχείς για τα άπλυτα πιάτα.

Με την ολοκαίνουρια καμπάνια «Το σπίτι θέλει AVA» και με τη νέα του υπογραφή, «Ξεκάθαρη Φροντίδα», το προϊόν που έχει μία ξεχωριστή θέση στην κουζίνα μας εδώ και δεκαετίες, μας υπενθυμίσει την ομορφιά και τη χαρά που κρύβει ένα σπίτι γεμάτο ζωή, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει για όλα τα υπόλοιπα. Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα!

Άλλωστε, ακόμα και η στοίβα με τα πιάτα δεν μοιάζει ατελείωτη, όταν συζητάς με τις «κολλητές» σου. Μην ξεχνάς, ότι πέρα από την απαλή του υφή, το AVA είναι οικονομικό και ξεβγάζεται εύκολα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, προσφέροντας έτσι επιπλέον οικονομία αλλά και περισσότερο χρόνο για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, δεν αφήνει μυρωδιές και λεκέδες για να έχεις πάντα τα πιάτα σου αστραφτερά καθαρά, έτοιμα για τους καλεσμένους σου! Στρώσε το τραπέζι και φόρα το πιο λαμπερό σου χαμόγελο για να τους υποδεχτείς.

Δοκίμασε τις δύο διαφορετικές σειρές, το AVA Περλέ (με χαμομήλι και με χαμομήλι και λεμόνι) και το AVA Ξύδι Action (με ξύδι και με ξύδι, μήλο και μέντα), που έφεραν όμορφα αρώματα στο σπίτι μας και μας άνοιξαν την όρεξη για ανοιξιάτικες συγκεντρώσεις!

Χαλάρωσε και απόλαυσε στο έπακρο τις οικογενειακές στιγμές και τις βραδιές με τους φίλους σου… Το σημαντικότερο είναι να έχεις διάθεση για ζωή και να παραμένεις αισιόδοξη! Πέρνα όμορφα στο σπίτι καθημερινά και διασκέδασε όσο περισσότερο μπορείς με την παρέα σου!

ghnjghn