Δώστε όγκο στα μαλλιά σας χωρίς κόπο

Δώστε όγκο στα μαλλιά σας χωρίς κόπο

Με 5 εύκολα και απλά βήματα

Ο όγκος είναι τελευταία λέξη της μόδας σε ό, τι αφορά τα μαλλιά κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πολλά, πιο υγιή και γιατί όχι προσθέτοντας δυναμισμό και σεξ-απήλ στο στυλ σου. Προκειμένου να κερδίσετε περισσότερο όγκο και να είσατε μέσα στα πράγματα, καλό είναι να προσέξετε μερικές μικρές μεν, σημαντικές δε λεπτομέρειες.

Παραλείψτε τη χωρίστρα στη μέση και στο πλάι. Δώστε όγκο κρεπάροντας ελάχιστα στην κορυφή και σπρώχνοντας τα μαλλιά προς τα πίσως είτε σε σινιόν είτε σε αλογοουρά. Αν έχετε σγουρά ή σπαστά μαλλιά, απλά μπερδέψτε τις ρίζες με τα δάχτυλά σας και αφήστε τα μαλλιά να πέσουν φυσικά.

Πείτε στον κομμωτή σας να σας κάνει τα μαλλιά φυλλαριστά. Το συγκεκριμένο κούρεμα δίνει περισσότερο όγκο και κάνει τα μη ίσια μαλλιά να δείχνουν πιο στιλάτα. Αν επιλέξετε μάλιστα χτενίσματα με vagues ή περάσματα με στρογγυλή βούρτσα, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Βάλτε conditioner, πριν το σαμπουάν. Θα ξεμπερδέψει τα μαλλιά μεν, αλλά δεν θα τα κάνει να βαρύνουν. Το σαμπουάν θα απομακρύνει τα κατάλοιπα και θα σας δώσει περισσότερο όγκο. Αν έχετε δύσκολα μαλλιά που φριζάρουν ή σγουρά μην το κάνετε!

Στεγνώστε τα μαλλιά σας με το κεφάλι προς τα κάτω. Στεγνώστε είτε με φυσούνα είτε χωρίς το ειδικό στόμιο για ίσιωμα.

Διαβάστε ακόμη:


Πώς να ξεβάψετε τα μάτια σας μακραίνοντας τις βλεφαρίδες σας


Πώς να αποκτήσετε απαλά πέλματα και ξεκούραστα πόδια