Είναι η πιο μικρή κουζίνα του κόσμου και σίγουρα... τη θέλετε!

Ερμιόνη Σαρρή
Είναι η πιο μικρή κουζίνα του κόσμου και σίγουρα... τη θέλετε!

Η επιλογή του χρώματος είναι δική σας!

Γενικώς ό,τι κυκλοφορεί σε μικρότερο μέγεθος από αυτό που έχουμε ήδη συνηθίσει, κατέχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Και ποιος δεν έχει ερωτευτεί ένα μικρό κουταβάκι, ένα παιδικό ρουχαλάκι ή ακόμα και ένα έξυπνο τραπεζάκι σαλονιού. Αυτή τη φορά όμως βρήκαμε κάτι που κανένας δε θα καταφέρει να του αντισταθεί τόσο για το σχεδιασμό του όσο και για τη χρηστικότητα του.


Η μικρότερη κουζίνα του κόσμου δημιουργήθηκε για τις ανάγκες σας και μόνο. Εμπνευστής και σχεδιαστής της είναι ο Massimo Facchinetti , που δημιούργησε την «Ecooking» για λογαριασμό της εταιρείας Clei. Ένας μονάχα πύργος αποτελεί την κουζίνα που κάθε οικογένεια θα ήθελε στο σπίτι της. Μπορεί να είναι μικρή αλλά... σίγουρα είναι θαυματουργή. Ο πύργος αυτός κρύβει μέσα του κουζίνα, φούρνο, αποροφητήρα, νεροχύτη , ψυγείο και καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων και έναν πανέμορφο «κήπο» μυρωδικών. Συνοδεύεται επίσης από ένα άλλο μικρό χώρο αποθήκευσης, τον οποίο μπορείτε να τον μετακινήσετε όπου εσείς θέλετε. Και αν είστε οι νοικοκυρές του σπιτιού, θα γλιτώσετε και από τα πέρα δώθε της κουζίνας. Όλα μαζεμένα και το... μαγείρεμα σε χρόνο dt.


Μα πόσο χώρο μπορεί να κερδίσει κανείς αποκτώντας την! Ειδικά αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα τετραγωνικών, μόλις βρήκατε τη λύση που ψάχνατε!

Τόσο το βίντεο όσο και οι φωτογραφίες στην παραπάνω gallery θα σας εντυπωσιάσουν. Δείτε τα!

Διαβάστε ακόμα:

Xάνετε τα σκουλαρίκια σας; Σας βρήκαμε τον πιο έξυπνο τρόπο για να είναι πάντα οργανωμένα

Ιδέες διακόσμησης: 4 τρόποι για να δείχνει το σπίτι σας πιο στιλάτο