Η καλή νοικοκυρά… θέλει #Xronos Gia Emena

Η καλή νοικοκυρά… θέλει #Xronos Gia Emena

Με το πήγαινε-έλα Αθηνά–Θεσσαλονίκη, ο ελεύθερος μου χρόνος έχει περιοριστεί αρκετά, και αν κάποτε περίμενα ένα Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστώ, τώρα περιμένω τα Σαββατοκύριακα για να επισκεφτώ την Αθήνα, που είναι άλλωστε και η βάση μου, μήπως προλάβω να κάνω καμία δουλειά του σπιτιού ή εξωτερική και να δω και τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Όσον αφορά τις δουλειές του σπιτιού, έχω κάνει ένα πρόγραμμα ώστε κάθε Δευτέρα πρωί που φεύγω για Θεσσαλονίκη, να αφήνω το σπίτι στην εντέλεια, έτσι ώστε να το βρίσκω έτοιμο μετά την κουραστική εβδομάδα που θα ακολουθήσει. Κάτι που δυστυχώς δεν μπορώ να αποφύγω όμως είναι η μπουγάδα που πρέπει να βάζω κάθε Σάββατο στην Αθηνά και να προλαβαίνω να ξαναπάρω κάποια από αυτά τα ρούχα καθαρά και πάνω από όλα στεγνά πίσω στην Θεσσαλονίκη. Βλέπετε μένω σε ξενοδοχείο (ένα ολόκληρο άρθρο θα γράψω για αυτό) και το να χρησιμοποιώ το laundry του ξενοδοχείου δεν το λες και την καλύτερη (οικονομική) λύση. Κάνοντας μια έρευνα αγοράς για πλυντήριο ρούχων και αποφασισμένη να βρω κάτι που να συνδυάζει και στεγνωτήριο μαζί, ανακάλυψα τις προϊοντικές λύσεις της LG.

Untitled1

Πριν σας μιλήσω για τα χαρακτηριστικά του, που είμαι σίγουρη ότι θα σας κάνουν να εκπλαγείτε, να σας πω για ποιό λόγο αναζητούσα ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο μαζί. Το στεγνωτήριο είναι κάτι που πάντα έλεγα ότι θέλω να αποκτήσω κυρίως για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, οπού για να στεγνώσει το αγαπημένο μου τζιν, μπορεί να περίμενα και 5 μέρες. Με το πάτημα ενός κουμπιού, τώρα μπορώ να έχω ρούχα στεγνά και καθαρά με μια μόνο συσκευή.

Όσον αφορά την υγιεινή, θεωρούσα πάντα πολύ σημαντικό ότι το στεγνωτήριο δίνει την ευκαιρία στα ρούχα σου να στεγνώσουν σε ένα καθαρό και αποστειρωμένο σχεδόν περιβάλλον, χωρίς να μαζευτεί και να κολλήσει στα καθαρά σου ρουχαλάκια το καυσαέριο όλης της πόλης. Το LG πλυντήριο-στεγνωτήριο διαθέτει και την τεχνολογία ατμού True Steam, η οποία εξαλείφει τα αλλεργιογόνα έως 99,9% με πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών και προσφέρει στα ρούχα μας, όλα τα παραπάνω καθώς επίσης και φρεσκάδα..

Όσο αφορά στην χωρητικότητα, το δικό μου μπορεί να πλύνει σε έναν κύκλο έως 12 κιλά ρούχα (μια εβδομάδα Θεσσαλονίκης δηλαδή)! Με ποικιλία στις επιλογές χωρητικότητας όπως 12kg/8kg, 10,5kg/7kg, 9kg/6kg, 8kg/4kg, τα πλυντήρια - στεγνωτήρια της LG καλύπτουν πλήρως τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών, μειώνοντας τις πλύσεις και προσφέροντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνουν αυτά που πραγματικά αγαπούν.

Θέλεις χρόνο για εσένα; Όταν η τεχνολογία σου προσφέρει απλόχερα βοήθεια, απλά άρπαξε την!

#XronosGiaEmena

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli