Πώς θα καθαρίσεις τα χαλιά σου εύκολα και οικονομικά

Ερμιόνη Σαρρή
Πώς θα καθαρίσεις τα χαλιά σου εύκολα και οικονομικά

Το Καλοκαίρι βρίσκεται μόλις έναν μήνα μακριά, η θερμοκρασία ανεβαίνει, ο καιρός καλυτερεύει και εσύ ετοιμάζεσαι να το υποδεχτείς. Και επειδή σε λίγο οι ζέστες θα μπουν για τα καλά, ξεκίνα να προετοιμάζεις από τώρα τον χώρο σου. Αφού ανέβασες τα χειμωνιάτικα ρούχα και τις κουβέρτες στο πατάρι, ετοιμάσου σιγά σιγά να μαζέψεις τα… «ενδύματα» των πατωμάτων σου!

Τα πολύχρωμα χαλιά που ζέσταναν τον χώρο σου και σήκωσαν το βάρος του βαρύ Χειμώνα. Τα «έργα τέχνης» που συγκέντρωσαν όλες τις μεγάλες στιγμές που φιλοξένησε το σπίτι σου, τις γιορτές, τις χαρές, τις επιτυχίες και τις αξέχαστες αναμνήσεις της φετινής χρονιάς.

Στιγμές όπως το πάρτι με την παρέα σου, που χόρευε ασταμάτητα στο χαλί του σαλονιού, στους ρυθμούς από τα hit της χρονιάς. Εικόνες από εκείνο το μνημειώδες reunion με τους συμμαθητές από το Γυμνάσιο, τότε που χύθηκε πάνω στο χαλί κόκκινο κρασί. Σαββατοκύριακα ανεμελιάς και χαλάρωσης με φίλους, όταν πάνω στη συζήτηση αναποδογύρισε το φλυτζάνι με τον ελληνικό καφέ, έπεσε στο χαλί της κουζίνας και όλοι φώναζαν «Γούρι! Γούρι!». Γλυκές αναμνήσεις που θα θυμόμαστε για πάντα και θα μας κάνουν να χαμογελάμε… Για όλα εκείνα τα γεγονότα που στιγμάτισαν εμάς αλλά και τα αγαπημένα μας χαλιά, εμπιστέψου το Εύρηκα Carpet Care Σπρέι.

Πες «αντίο» για πάντα στους λεκέδες σε πέντε μόνο βήματα!

Επειδή σίγουρα, λοιπόν, τα χαλιά σου έχουν ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εσένα και μεταμορφώνουν κάθε χρόνο το σπίτι σου, ξέρουμε ότι θέλεις να δώσεις ιδιαίτερη βάση στη φροντίδα τους. Το Εύρηκα Carpet Care Σπρέι, θα τα κάνει σαν καινούργια!

Αποχαιρέτισε μυρωδιές και πες «αντίο» για πάντα στους λεκέδες. Προστάτεψε τα χρώματα και δώσε άρωμα φρεσκάδας εύκολα και οικονομικά. Και κάπως έτσι η διαδικασία που σου φαίνεται… βουνό θα γίνει «παιχνιδάκι» και εσύ θα τελειώσεις με το καθάρισμα πριν καν το καταλάβεις!

Παράλληλα, το Εύρηκα Carpet Care Σαμπουάν θα κάνει τα χαλιά σου σαν καινούργια! Τα πράγματα είναι απλά και σε πέντε μόνο βήματα θα έχεις ξεμπερδέψει! Το καλύτερο όμως είναι ότι θα έχεις γλιτώσει χρόνο, χρήμα αλλά και την ταλαιπωρία του πλυσίματος σε κάποιο εξωτερικό συνεργείο. Έτσι, θα φροντίσεις τα χαλιά σου, όπως ακριβώς θέλεις και θα τα περιποιηθείς.

Χρησιμοποίησέ το και για τις μοκέτες και τις ταπετσαρίες! Μία δοκιμή αρκεί για να σε πείσει. Παίξε το συναρπαστικό παιχνίδι, ΔΕΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ στο Facebok, για να κερδίσεις super δώρα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εξαφανίσεις τους λεκέδες και να διασκεδάσεις!

Παρακολούθησε τα βίντεο για να μάθεις σε λίγα λεπτά πώς με πέντε ευρώ (ενδεικτική τιμή) και πέντε απλά βήματα, μπορείς να έχεις χαλιά σαν καινούρια, άκοπα και οικονομικά! Αποθήκευσέ τα στο πατάρι και ανανέωσε τον χώρο σου με μερικές αλλαγές στη διακόσμηση για να καλοστρώσεις την πιο ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου!