7 τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι σου ώστε να φαίνεται «ακριβό» και στυλάτο, χωρίς έξοδα

7 τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι σου ώστε να φαίνεται «ακριβό» και στυλάτο, χωρίς έξοδα

Δε χρειάζονται πολλά λεφτά για ένα classy και πολυτελές αποτέλεσμα.

Σας έχει τύχει να μπαίνετε στο Pinterest για χάζεμα και να καταλήγετε να κολλάτε με τις ώρες σε φωτογραφίες σπιτιών, μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσετε στο τέλος πως το budget σας δεν φτάνει ούτε για ένα από όλα αυτά τα πανάκριβα (αλλά τόσο, μα τόσο όμορφα) έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα; Φυσικά και σας έχει τύχει. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το pinterest με ένα περιοδικό διακόσμησης, ένα site αρχιτεκτονικής και design, ακόμα και το σπίτι της πολύ πιο ευκατάστατης από εσάς φίλης σας. Το απελπισμένο ερώτημα που σχηματίζεται πάντα στο μυαλό μας είναι το ίδιο: γιατί να μην μπορώ κι εγώ να έχω ένα τέτοιο σπίτι;

Λοιπόν, ξέρεις κάτι; Δεν είναι ακατόρθωτο, για την ακρίβεια δεν είναι καν τόσο δύσκολο. Χρειάζεται μόνο φαντασία, έμπνευση και μερικά έξυπνα τρικ και θα δεις πώς από τη μια μέρα στην άλλη μπορείς να μεταμορφώσεις το σπίτι σου όχι μόνο σε έναν νέο, φρέσκο χώρο που θα χαίρεσαι να ζεις αλλά και σε έναν χώρο που θα φαίνεται στυλάτος και «ακριβός» χωρίς να ξοδέψεις σχεδόν τίποτα.

Για να σας δώσουμε μια μικρή ώθηση, ανακαλύψαμε 7 υπέροχα μικρά κολπάκια που θα έχουν αυτό ακριβώς το «μαγικό» αποτέλεσμα στο σπίτι σας, και τα οποία μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή άμεσα. Μπείτε στη photo gallery, πάρτε ιδέες, ανασκουμπωθείτε και δείτε το σπίτι σας να αλλάζει όχι χάρη στη μαγεία, αλλά χάρη στα χεράκια σας.

Διαβάστε επίσης:

Το σπίτι των ονείρων μας: Μέσα στο υπέροχο διαμέρισμα του ηθοποιού Γιώργου Νανούρη

Η πιο μαγευτική πισίνα του κόσμου (θα) βρίσκεται στην Τήνο

Ο Sting πουλάει την υπερπολυτελή έπαυλή του! Θα τα χάσετε με τη διακόσμηση (φωτο)