Ανανεωμένα FITNESS της Nestle: Ίδια απόλαυση, 30% λιγότερη ζάχαρη!

Ανανεωμένα FITNESS της Nestle: Ίδια απόλαυση, 30% λιγότερη ζάχαρη!

Ότι τα δημητριακά ολικής αλέσεως Fitness της Nestle αγαπούν τη σιλουέτα μας, το γνωρίζουμε ήδη. Αυτό που μας έκανε να ενθουσιαστούμε ακόμα περισσότερο, είναι πως αυτό το καλοκαίρι τα δημητριακά Fitness έρχονται με 30% λιγότερη ζάχαρη στην κλασική γεύση τους, παραμένοντας όμως εξίσου απολαυστικά!


Ο συνδυασμός υγιεινής διατροφής και απολαυστικής γεύσης σε ολόκληρη τη σειρά των δημητριακών FITNESS, πάντα αποτελούσε και συνεχίζει να αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι του DNA τους. Παρόλο που μειώνουν ακόμα περισσότερο τη ζάχαρη και χωρίς να προχωρούν σε προσθήκη γλυκαντικών, συνεχίζουν να διατηρούν την πλούσια γεύση τους, που όλοι μας αγαπήσαμε- πάντα διατηρώντας τα συστατικά που είναι πολύ σημαντικά στην καθημερινή μας διατροφή, δηλαδή τις φυτικές ίνες, τις βιταμίνες και τα μέταλλα.


Τα δημητριακά FITNESS, είναι μια ιδανική επιλογή πρωινού για αυτούς που αναζητούν τη γεύση και την ισορροπημένη διατροφή. Αποτελούν σημαντική πηγή ενέργειας για ένα καλό ξεκίνημα της ημέρας, με συνολικά 7 βιταμίνες και μέταλλα, συμπεριλαμβανομένου του ασβεστίου.


Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι ξεκίνησε και το πρωινό σου δεν μπορεί παρά να ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο: τα νέα Fitness της Nestle με λιγότερη ζάχαρη, θα σε γεμίσουν ενέργεια και θα σε απαλλάξουν από τις τύψεις!