Kate Hudson: Πώς διατηρεί την κοιλιά της επίπεδη όλα αυτά τα χρόνια;

Kate Hudson: Πώς διατηρεί την κοιλιά της επίπεδη όλα αυτά τα χρόνια;

Η star αποκάλυψε τα μυστικά του άψογου κορμιού της

Διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα και υγιή κορμιά στο Hollywood. Η Kate Hudson αγαπά τη σωστή διατροφή καθώς επίσης και τη γυμναστική. Αγαπημένη της μορφή άσκησης; Το Pilates το οποίο και θεωρεί... υπεύθυνο για το γραμμωμένο κορμί της.


Η διάσημη ηθοποιός μίλησε στη Marissa Gold και στο Glamour και αποκάλυψε όλα τα μυστικά της. Συγκεκριμένα σημείωσε τα εξής:

1423257397 kate-hudson-zoom 847af


- Για τους κοιλιακούς της: Το μυστικό για να αποκτήσει κάποιος άψογα γραμμωμένους κοιλιακούς κρύβεται στην εντατική άσκηση και στη σωστή διατροφή. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για εκείνη. Προσέχει τι τρώει και κάνει Pilates κάθε μέρα.
- Για το πρωινό της γεύμα: Λατρεύει τα βραστά αυγά. Είναι το αγαπημένο της πιάτο στον κόσμο (όπως ανέφερε). Μπορεί μικρή να το μισούσε, όμως τώρα τρελαίνεται στη σκέψη τους και μόνο!
- Για τη δίαιτα που ακολουθεί: Η star ορκίζεται στην αλκαλική δίαιτα η οποία μάλιστα την έχει βοηθήσει να διατηρεί το σώμα της άψογο όλα αυτά τα χρόνια. Αποφεύγει τις όξινες τροφές και προτιμά τις αλκαλικές τροφές που βοηθούν στη διατήρηση ενός φυσιολογικού ph.

Διαβάστε ακόμα

Μόλις έφαγες αλλά εξακολουθείς να πεινάς; Μάθε τι φταίει!

Το κόλπο της Sofia Vergara για να μην παχαίνει!

Ιδού πώς θα καταφέρεις να πίνεις περισσότερο νερό μέσα στη μέρα!