Ούτε έγκλημα, ούτε τιμωρία!

Ούτε έγκλημα, ούτε τιμωρία!

Δεν υπάρχει άνθρωπος –γυναίκα κυρίως- που να μη γνωρίζει τι σημαίνει μάχη για ένα καλλίγραμμο σώμα... Σ' αυτή τη μάχη τα γλυκά θεωρούνται «έγκλημα» και η τιμωρία είναι να τα στερείσαι. Μόνο που το υποσυνείδητό μας δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τις στερήσεις και τις τιμωρίες... Έτσι αντιδρά, βάζοντάς μας σε έναν φαύλο και πολύ παχυντικό κύκλο, όπου η στέρηση καταλήγει στην υπερβολική κατανάλωση, που με τη σειρά της καταλήγει πάλι σε στέρηση και πάει λέγοντας!

Να όμως που υπάρχει τρόπος να μπει φρένο σ' αυτό τον κύκλο και η μάχη με τα κιλά, μέρα-μέρα να κερδίζεται! Ο τρόπος λέγεται Sweet & Balance και είναι η εκπληκτική καινοτομία της ΓΙΩΤΗΣ που μας επιτρέπει να τρώμε χωρίς ενοχές τα αγαπημένα μας γλυκά – με μέτρο, φυσικά, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

Για... παραδειγματισμό, δοκιμάστε απίθανες λιχουδιές, όπως Σοκολάτες, Παγωτά, Μιλφέιγ, Mousse σοκολάτας, Κέικ και Τσηζκέικ. Με χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη και φυτικές ίνες, δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά φυσικό γλυκαντικό από το φυτό stevia ενώ έχουν περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.sweetandbalance.gr