H Maria Menounos αποκαλύπτει τα 6 βήματα για να αποκτήσεις το κορμί που ονειρεύεσαι

H Maria Menounos αποκαλύπτει τα 6 βήματα για να αποκτήσεις το κορμί που ονειρεύεσαι

Διάβασε τις συμβουλές της και λάβε δράση

Η Maria Menounos διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και όμορφα σώματα στο Hollywood. Η όμορφη παρουσιάστρια και συγγραφέας του «The EveryGirl's Guide to Diet and Fitness», έχει καταφέρει – μετά από αρκετή προσπάθεια- να αποκτήσει το κορμί των ονείρων της. Να που ήρθε η ώρα να μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της. Πάμε να τα δούμε:

1. Πρώτη και βασικότερη συμβουλή της είναι να βάζουμε την υγεία μας πάνω από όλα. Δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθούμε διαρκώς να αδυνατίσουμε, να στερούμαστε βασικές τροφές αλλά παράλληλα να πίνουμε άφθονες ποσότητες αλκοόλ, να ξενυχτάμε και να καπνίζουμε σα φουγάρο. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε ένα γενικότερο υγιεινό πλάνο που θα μας χαρίσει ένα όμορφο σώμα και πάνω από όλα μια καλή ψυχολογία.
2. Δεν έχει κανένα νόημα να το παρακάνουμε με τη γυμναστική και ξαφνικά από εκεί που καθόμασταν με τις ώρες στον καναπέ να ακολουθούμε τρίωρα προγράμματα. Βασικό tip για να καταφέρουμε να αδυνατίσουμε και να διατηρήσουμε το νέο μας βάρος είναι να το πάρουμε... χαλαρά. Οι αλλαγές, λοιπόν, που θα κάνουμε στον τρόπο ζωής μας θα πρέπει να είναι αργές και σταθερές. Μόνο έτσι θα αγαπήσουμε το νέο μας πρόγραμμα και θα μας είναι πιο εύκολο να το ακολουθήσουμε εφ'όρου ζωής.

article-2667407-1F15360200000578-707 634x768 8fc12


3. Ο ρεαλισμός θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο μας. Τι εννοεί με αυτό η Maria; Μα φυσικά πως θα πρέπει να θέτουμε βραχυπρόθεσμους στόχους ώστε να μην απογοητευόμαστε. Μην απαιτούμε από τον εαυτό μας να αποκτήσει μέσα σε δύο μόλις μήνες σώμα μοντέλου, καθώς σίγουρα θα απογοητευτεί και θα τα παρατήσει πολύ σύντομα.
4. Top τροφές για να αποκτήσουμε ένα υγιές και αδύνατο σώμα; Όσες προέρχονται από τη γη. Φρούτα, λαχανικά, προϊόντα ολικής άλεσης, θα πρέπει να μπουν στο καθημερινό μας πρόγραμμα, καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Όσο λιγότερη επεξεργασία δέχεται ένα τρόφιμο τόσο πιο υγιεινό και κατάλληλο είναι για εμάς.

MM-water 0ffc1


5. Και ναι, το νερό είναι μέσα στα tips της – πώς θα μπορούσε άλλωστε να λείπει! Η Maria τονίζει πως θα πρέπει να καταναλώνουμε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα, καθώς μας ενυδατώνει, αποτοξινώνει τον οργανισμό, μειώνει την όρεξη και βελτιώνει την εικόνα του δέρματός μας. Μυστικό τρικ για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα; Να πίνετε ζεστό (!) νερό μετά από κάθε σας γεύμα, καθώς βοηθά στην πέψη!
6. Ακόμη και όταν δεν καταφέρνουμε να πάμε στο γυμναστήριο θα πρέπει να ακολουθούμε δραστηριότητες που μας κρατούν σε εγρήγορση. Μια βόλτα στο πάρκο με το σκύλο, η ενασχόληση με τον κήπο, οι δουλειές του σπιτιού, μια βόλτα στα μαγαζιά θα μας βοηθήσουν να κάψουμε μερικές θερμίδες με ευχάριστο τρόπο. Τέλος, η Menounos σημειώνει πως έχει πραγματικά μεγάλη σημασία να είμαστε διαρκώς σε... κίνηση!