Ένα κορίτσι, ένα μπολ βρώμη και η μάχη του πρωινού

Ένα κορίτσι, ένα μπολ βρώμη και η μάχη του πρωινού

Πώς ένα brand δημητριακών με έκανε να αρχίσω επιτέλους να τρώω πρωινό!

Λέγεται πως η μέρα δεν ξεκινά σωστά χωρίς ένα... σωστό πρωινό. Το πιστεύω αλλά ποτέ μου δεν μπόρεσα να το εφαρμόσω. Στην δική μου περίπτωση (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), μέχρι πρότινος, η μέρα ξεκινούσε στην καλύτερη περίπτωση με 4 τουλάχιστον snooze στο ξυπνητήρι, έναν καραβίσιο καφέ και τρέξιμο... πολύ τρέξιμο... με αποτέλεσμα να μην έχω ίχνος ενέργειας στις 12 και να θέλω να φάω ακόμα και το πληκτρολόγιο στις 12:30. Αντί για το πληκτρολόγιο έτρωγα ό, τι υπήρχε στον κατάλογο του delivery και μέχρι να φτάσω στο σπίτι το βράδυ οι τύψεις είχαν φάει όλο μου το είναι.

bowl 1 1285c

Όλα αυτά θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί με ένα μπωλ βρώμη το πρωί. Ένα απλό μπωλ βρώμη που θα με γέμιζε ενέργεια και θα κρατούσε το στομάχι μου γεμάτο ώστε α) να μην πιώ στις 12 τον 5ο καφέ της ημέρας και β) να μην φάω στις 12:30 γεύμα για 4 μόνη μου. Έλα όμως που βαριέμαι την βρώμη. Όσες φορές έχω αποπειραθεί να την ετοιμάσω και πιστέψτε με, το έχω προσπαθήσει, καταλήγω με ένα άγευστο κατασκεύασμα που με εκνευρίζει. Το αποτέλεσμα; Και νηστική και εκνευρισμένη. Βεβαίως δεν είμαστε εδώ για να σου γκρινιάξω απλά, όχι! Έχει αίσιο τέλος η μάχη μου με το πρωινό και το οφείλω στα δημητριακά Kolln.

bowl 2 b965f

Είναι τα δημητριακά που παλεύω να προφέρω αλλά τρελαίνομαι –πλέον- να τρώω γιατί πολύ απλά δίνουν άλλη διάσταση στην βρώμη και το πρωινό. Μου δίνουν πρώτα από όλα επιλογές! Δεν έχω μπροστά μου ένα μουντό κουτί με σκέτη βρώμη (που με κάνει να νιώθω σαν το μικρό μου πόνυ) αλλά πολλά κουτιά με απίθανες γεύσεις έτοιμης βρώμης με μπισκότο, σοκολάτα, φρούτα, ξηρούς καρπούς...

colllected 6cc83

Βλέπεις, τα Kolln έρχονται σε 11 γεύσεις! Ναι 11 και το μόνο που έχω να κάνω είναι να τους βάλω γάλα, να τα φάω γρήγορα και να ξεκινήσω την ημέρα μου. Ναι, ναι ξέρω, ακούγεται πολύ βαρετή ιστορία (εκτός ίσως από το σημείο που τρώω το πληκτρολόγιο) αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή και σοβαρή! Βλέπεις, είναι αλήθεια πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωινό και όταν αυτό ξεκινάει με νοστιμιά και πρόγραμμα, είσαι προετοιμασμένη για όλες τις περιπέτειες της ημέρας σου. Το θέμα μας όμως!

cranberry b26fe

Αν είσαι πρωτάρα στην βρώμη, προτείνω να ξεκινήσεις με τα Kolln Chocolate Biscuit & Oats που είναι τραγανό μούσλι ολικής άλεσης με 7% άσπρη σοκολάτα και 5 % μπισκότα κακάο (ναι ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ).

choco 36b2c

Αν θες μια πιο healthy επιλογή τότε τα Kolln Cranberry 7 με μήλο, cranberry και σπόρους κολοκύθας είναι τέλεια (και φανταστική για το Instagram).

crispy 0aae0

Τέλος, αν θες κάτι πιο... διασκεδαστικό υπάρχουν τα Kolln Oat Crispies Chocolate που θα σου φτιάξουν την διάθεση! Μπες στο http://kolln.gr/ για να τα ανακαλύψεις όλα και να μάθεις σε ποιο κοντινό σου κατάστημα θα τα βρεις και ξεκίνα την μέρα σου σωστά, με πολλά snooze, ελαφρώς φριζαρισμένα μαλλιά αλλά γεμάτο στομάχι και καλή διάθεση!