Ιδέες για υγιεινά και νόστιμα σνακ στο σπίτι

Ιδέες για υγιεινά και νόστιμα σνακ στο σπίτι

Για να μη φας (ξανά) παχυντικά βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά...

Ο περισσότερος κόσμος νομίζει πως οι ανθυγιεινοί πειρασμοί βρίσκονται εκτός σπιτιού, αλλά κάνει λάθος... Όταν είμαστε στο σπίτι και θέλουμε να απολαύσουμε την αγαπημένη μας σειρά στον καναπέ διαπράττουμε τις μεγαλύτερες αμαρτίες στη διατροφή μας (βλ. pizza, σουβλάκια κλπ). Σε αυτό πρέπει να μπει ένα τέλος και εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε ιδέες για υγιεινά και νόστιμα σνακ που μπορείς να απολαύσεις στο σπίτι χωρίς τύψεις και χωρίς να κάνεις κακό στην υγεία ή την σιλουέτα σου!

Όχι, δε θα σου προτείνουμε να δεις το τρίτο επεισόδιο Game of Thrones τρώγοντας... καρότα, ούτε και να πατήσεις play στην ταινία κρατώντας ένα μπολ με... μαρούλια. Οι μπάρες δημητριακών Nature Valley είναι αυτό που θα έχεις ανά χείρας και θα τραγανίζεις.

NV Bar 01 beb9b

Πρόκειται για τις πιο λαχταριστές, τραγανές μπάρες με 50% νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης και άλλα απολαυστικά συστατικά όπως σοκολάτα, μήλο, cranberries και μέλι. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες πράγμα που σημαίνει ότι προκαλούν αίσθημα κορεσμού σχεδόν αμέσως κι έτσι θα αποφύγεις τις επιδρομές στο γραφείο. Μπορείς να τις απολαύσεις σκέτες, με γάλα ή μέσα σε ένα μπολ γεμάτο δροσερό γιαούρτι. Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις και... θα μας θυμηθείς!