Γυμναστήριο μετά τη δουλειά: 5 τρόποι για να μην πεις όχι στη βραδινή άσκηση

Γυμναστήριο μετά τη δουλειά: 5 τρόποι για να μην πεις όχι στη βραδινή άσκηση

Έχουμε τους τρόπους για να μην χάσεις ποτέ το ραντεβού στο με το γυμναστήριο

Διακόσμησε το γραφείο σου με... τους στόχους σου
Δώσε εικόνα στο τέλειο σώμα που θες να αποκτήσεις. Κατέβασε από τον τοίχο του γραφείου την αφίσα του Ryan Gosling και κόλλησε ένα πόστερ με ένα διάσημο μοντέλο το σώμα του οποίου θες να αποκτήσεις. Το να έχεις μπροστά σου αυτό που θες να γίνεις σου δίνει ενέργεια και κίνητρο. Μόλις κλείσεις τον υπολογιστή θα θες να πας γυμναστήριο για squats!

Φάε ένα δυναμωτικό πρωινό
Η καλή γυμναστική από το πρωί φαίνεται! Για να προετοιμαστείς για τη βραδινή σου άσκηση πρέπει να φορτίσεις το σώμα σου με την σωστή ενέργεια. Και αυτό θα το καταφέρεις με το σωστό πρωινό. Προτίμησε τροφές με πρωτεΐνες, φρούτα, λαχανικά, και υδατάνθρακες. Μην το παραλείψεις.

Περιόρισε την ποσότητα του μεσημεριανού γεύματος
Όσο υγιεινό και αν είναι το μεσημεριανό σου γεύμα αν η ποσότητα είναι μεγάλη αυτό θα σε ρίξει σε λήθαργο και το μόνο που δεν θα σκέφτεσαι μετά είναι ο διάδρομος του γυμναστηρίου. Προτίμησε σαλάτες και απέφυγε επεξεργασμένες τροφές και γλυκά τα οποία περιέχουν ποσότητες ζάχαρης. Το να κρατήσεις το ζάχαρο σου σταθερό θα εξισορροπήσει τα επίπεδα ενέργειας και θα σε κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι να πας γυμναστήριο. Κατανάλωσε το μεσημεριανό σου περίπου τέσσερις ώρες πριν το γυμναστήριο.

Άλλαξε ρούχα στο γραφείο
Πριν φύγεις από το γραφείο φόρεσε τη φόρμα σου, τα αθλητικά σου παπούτσια και πάρε το σακίδιό σουστον ώμο. Αυτό θα σου προσφέρει ένα ψυχολογικό boost. Επίσης όταν μάθουν οι συνάδελφοι σου ότι πηγαίνεις γυμναστήριο τότε θα νιώθεις υποχρεωμένος να πηγαίνεις τακτικά για να μην δείξεις ότι τα παρατάς τόσο γρήγορα.

Πείσε μια φίλη σου να ξεκινήσετε μαζί
Αντί να σχεδιάζεις με τις φιλενάδες σου συναντήσεις για cocktails κανόνισε μια συνάντηση με περισσότερο ιδρώτα. Μπορεί να μην κάνετε gossip ή να μην σχολιάσετε τα καυτά ραντεβού της εβδομάδας, αλλά είναι σίγουρο πιο εποικοδομητικό για το σώμα σας. Και αν έχεις μαζί σου την κολλητή ο ανταγωνισμός θα σας κάνει και τις δύο καλύτερες!

Διαβάστε ακόμη:


Εσύ κοιμάσαι & το μακιγιάζ σε «καταστρέφει»: Τι παθαίνει η επιδερμίδα όταν δεν ξεβάφεσαι