Θέλεις να δοκιμάσεις yoga; Κάνε το 1ο μάθημα δωρεάν, στο σπίτι σου!

Θέλεις να δοκιμάσεις yoga; Κάνε το 1ο μάθημα δωρεάν, στο σπίτι σου!

Θα χρειαστείς μόνο ένα χαλάκι yoga και το laptop σου! 

Για την υπερκαταπληκτική ιδέα Nescafe for Starters σου έχουμε ήδη μιλήσει. Είναι η πιο τέλεια αφορμή να ασχοληθείς με πράγματα που αγαπάς και που θα ήθελες να ψάξεις αλλά ποτέ ως τώρα δεν σου δόθηκε η ευκαιρία/ το timing δεν ήταν το σωστό/ φοβόσουν πως δεν θα τα καταφέρεις.

Στα προηγούμενα post μας- εδώ, εδώ και εδώ- σου αποδείξαμε μαζί με το nescafeforstarters ότι δεν είναι δύσκολο να βάφεσαι σωστά, αρκεί να έχεις κοντά σου έναν χαρισματικό δάσκαλο που θα σου δείξει το δρόμο και θα σου αποκαλύψει μικρά μυστικά μακιγιάζ. Και εδώ έρχεται εκείνο το timing που σου είπαμε πριν- διότι καθώς κάναμε τη διαδικτυακή μας βόλτα στον κόσμο του nescafeforstarters, πέσαμε πάνω στην yoga instructor Μαρία Παπαδοπούλου, και ναι, αυτό το χαλάκι yoga που περίμενε, άθιχτο, στη ντουλάπα εδώ και ένα χρόνο, ξεδιπλώθηκε για να κάνουμε το πρώτο μας μάθημα online και δωρεάν!

Η Μαρία στο πρώτο video ξεκινάει από τα βασικά: απλώνουμε στρωματάκι, παίρνουμε βαθιά αναπνοή και ξεκινάμε! Μία όαση χαλάρωσης και ηρεμίας. Πώς κάνουμε ζέσταμα; Πώς δυναμώνουμε και πώς αναπνέουμε σωστά; Μαθαίνουμε ασκήσεις από την όρθια και καθιστή θέση, κάνουμε ισορροπίες σε πόδια και χέρια και καίμε λίπος.

{youtube}ikVBjgWRsf0{/youtube}

Στο 2ο μάθημα yoga, μαθαίνουμε ασκήσεις ενδυνάμωσης και καύσης λίπους, ασκήσεις από την καθιστή θέση, κυρίως διατακτικές και αποθεραπευτικές των όρθιων δυναμικών ασκήσεων, οδηγίες μικρής χαλάρωσης και αναπνευστικές ασκήσεις που χαλαρώνουν και βοηθούν στη συγκέντρωση και τον καλύτερο ύπνο.

Δες το video εδώ και... Ommmmmmmm!!!!

Άλλωστε, It all starts with a Nescafé!