Η Kendall Jenner δίνει τα tips της για ένα τέλειο σώμα

Ερμιόνη Σαρρή
Η Kendall Jenner δίνει τα tips της για ένα τέλειο σώμα

Μάθετε τα μυστικά της...

Ένα μοντέλο που το 2014 κατέκτησε την πασαρέλα και όχι μόνο. Τη γνωρίσαμε ως αδερφή της Kim Kardashian και τους τελευταίους μήνες δε σταματάει να υπογράφει συμβόλαια. Διάφοροι οίκοι είδαν στην Kendall Jenner το πρόσωπο της νέας τους μούσας και η καριέρα της πάει από το καλό στο καλύτερο.

Αφού, λοιπόν, μας απασχόλησε αρκετά τους προηγούμενους μήνες με τις αψεγάδιαστες εμφανίσεις της (και θα συνεχίσει για πολύ ακόμα), μάθαμε τα μυστικά της και σας τα παρουσιάζουμε. Πάντοτε άλλωστε τα μοντέλα έχουν κάτι χρήσιμο να μας πουν για να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας.

Η πρώτη συμβουλή του περιζήτητου μοντέλου είναι η καλή μουσική. Η ίδια ακούει κατά την ώρα της εκγύμνασης τα τραγούδια του αγαπημένου της γαμπρού, Kanye West (αν δεν παινέψεις και το σπίτι σου...). Εσείς πάλι αν δεν ενθουσιάζεστε με τη φωνή του, σταθείτε μόνο στο tip. Όσο να ναι αν ακούτε ρυθμική μουσική, θα ανεβαίνει και η ένταση της άσκησης και έτσι θα είναι ακόμη πιο αποτελεσματική. Τα beats είναι ό,τι χρειάζεστε για να μετρήσετε χιλιόμετρα στο διάδρομο.

2723F03A00000578-3018181-image-a-15 1427727045580 948bd

Το μοντέλο, ακούει επίσης τις οδηγίες του γυμναστή της, Gunnar Peterson 4 φορές την εβδομάδα. Δεν ακολουθεί πάντα το ίδιο πρόγραμμα, αφού κάνει εναλλάξ αερόβιες ασκήσεις και κάποιες ενδυνάμωσης.

Ποιο είναι το αγαπημένο της όργανο στο γυμναστήριο; Ο διάδρομος, αφού όπως καταλάβατε φοράει τα ακουστικά της και ξεχνιέται με τη φωνή του Kanye. Βέβαια την επίπεδη κοιλιά, την οφείλει στην άσκηση της... σανίδας. Ναι ναι αυτή που τρέμει όλη σας η κοιλιά, αλλά το λίπος εξαφανίζεται σε χρόνο... dt!

1411669712623 Image galleryImage NEW YORK NY SEPTEMBER 08  587f2

Και μιας και σας καλύψαμε από το θέμα... γυμναστική, μάθετε πως η καλλίγραμμη Kendall ξυπνάει με ένα ποτήρι πράσινο τσάι και πίνει αρκετές κούπες κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Επίσης, ως φρούτο προτιμάει το μήλο, καθώς της δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να τρέχει από τη μία φωτογράφιση στην άλλη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που έχει δημοσιεύσει από την προπόνησή της στο... instagram!

Διαβάστε ακόμα:

Καλη-μέρα! Οι πιο εύκολες ασκήσεις γυμναστικής για μία ημέρα γεμάτη... ενέργεια

Αναβάλλεις διαρκώς τη γυμναστική; 4 + 1 λόγοι που θα σε πείσουν να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ!