Queen αποκλειστικό: H Δέσποινα Καμπούρη μας αποκαλύπτει τα μυστικά της σιλουέτας της

Queen αποκλειστικό: H Δέσποινα Καμπούρη μας αποκαλύπτει τα μυστικά της σιλουέτας της

Διαβάστε τα διατροφικά και fitness tips της

Η Δέσποινα Καμπούρη είναι ένα από τα πιο όμορφα και φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Παρόλο που είναι αρκετά χρόνια σε αυτό το χώρο έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα αρκετά low profile. Εμείς που την ζούμε από κοντά (τα γραφεία μας στην DPG είναι δίπλα-δίπλα) γνωρίζουμε πολύ καλά πως είναι ένα super cool και χαμογελαστό κορίτσι. Για αυτόν ακριβώς το λόγο πήραμε το θάρρος να της χτυπήσουμε την πόρτα του Mothersblog και να την ρωτήσουμε τα μυστικά της σιλουέτας της.

Η Δέσποινα ποτέ δεν ήταν υπερβολικά skinny και για αυτό μας αρέσει. Διαθέτει ένα όμορφο, θηλυκό σώμα, το οποίο προσέχει όσο περισσότερο μπορεί, χωρίς να κάνει υπερβολές. Τα tips της σίγουρα μας ενδιαφέρουν, καθώς φέτος κατάφερε να αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο σώμα. Πάμε να τα δούμε:

54485-7 14e6d

Τι τρώει μια απλή-καθημερινή μέρα;


- Για πρωινό πίνει φρέσκο γάλα light στο οποίο προσθέτει 2 κουταλιές της σούπας πρωτεϊνούχο ρόφημα ή τρώει ένα τοστ με μια φέτα τυρί ή μια ομελέτα. Φυσικά δεν ξεκινά η μέρα της αν δεν πιει τον αγαπημένο της ντεκαφεϊνέ με ζαχαρίνη.
- Αγαπημένη της βραδινή επιλογή είναι η τονοσαλάτα με καλαμπόκι και πιπεριές, αλλά και τα γεμιστά.
- Η λιχουδιά που δε μπορεί με τίποτα να στερηθεί ακόμη και όταν προσέχει τη διατροφή της είναι η πραλίνα (γελώντας μου λέει πως την λατρεύει).

Αλήθεια ποια διατροφικά tips ακολουθεί όταν προσέχει τη διατροφή της;

- Φροντίζει να τρώει καθημερινά ένα καλό πρωινό.
- Δε μένει νηστική για πολλές ώρες και φροντίζει ενδιάμεσα των γευμάτων να καταναλώνει φρέσκα φρούτα.
- Καταναλώνει πολλές σαλάτες με κάθε λογής λαχανικά.
- Για βραδινό περιορίζεται στις εξής επιλογές: ανάλατους ξηρούς καρπούς, φρούτα (τρώει πολλά πορτοκάλια), λαχανικά.

Φέτος είναι πιο fit από ποτέ. Τι πρόγραμμα ακολούθησε;


- Γυμναζόταν τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα παρέα με τον personal trainer της.
- Αγαπημένο της workout; To crossfit.
- Τι περιελάμβανε το πρόγραμμά της ; Πολύ αερόβιο, δυναμικές ασκήσεις και φυσικά μπόλικο τρέξιμο στο γήπεδο απέναντι από το σπίτι της. Και ναι, η κορούλα της Έλενα δεν έλειπε από την συντροφιά της.

12048448 10207766366740866 459192639 n fe390
12032312 10207766366620863 1032084831 n 0485a

Και για το τέλος σας αφήσαμε το καλύτερο. Ζήτησα από την Δέσποινα να δώσει μια συμβουλή σε όλες μας και ιδού τι μου είπε:


«To κλειδί για να καταφέρει μια γυναίκα να αποκτήσει το κορμί που ονειρεύεται ξεκινά από την ψυχική της ισορροπία. Βασική προϋπόθεση είναι να τα έχει καλά με τον εαυτό της και φυσικά, να έχει δίπλα της ένα σύντροφο που να την αγαπά για αυτό που είναι. Είναι πολύ βασικό αυτό! Θα πρέπει όλες μας να μάθουμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Φροντίστε τη διατροφή σας, γυμναστείτε και πιστέψτε με, όταν θα δείτε το τζιν σας να «φαρδαίνει» και το σώμα σας να αλλάζει προς το καλύτερο, η ψυχολογία και η διάθεσή σας θα αλλάξουν αυτομάτως – και τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους!»

Δέσποινα, σε ευχαριστούμε πολύ!