Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις #HairDetox;

Βιβή Αγγελάκη
Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις #HairDetox;

Και τα μαλλιά σου χρειάζονται αποτοξίνωση...

Αν σκεφτείς τις επιθέσεις που δέχονται καθημερινά τα μαλλιά σου, από το περιβάλλον και από εσένα, τότε θα καταλάβεις το πόσο μεγάλη ανάγκη έχουν την αποτοξίνωση. Στρες, ρύπανση, styling, προϊόντα... τα μαλλιά σου βρίσκονται συνεχώς σε «πόλεμο» και για αυτό το λόγο, το #HairDetox είναι απαραίτητο. Τι είναι το #HairDetox θα μας ρωτήσεις...

Είναι η διαδικασία κατά την οποία αποφεύγεις την ταλαιπωρία των μαλλιών σου ενώ παράλληλα τους χαρίζεις θρέψη και αναζωογόνηση. Πως γίνεται αυτό; Ο Βασίλης Στρατηγός, hair expert της L’ Oreal Paris εξηγεί...

vasilis stratigos f8e49

Βήμα 1ο
Απαλλάξου άμεσα από τις ξηρές άκρες και την ψαλίδα κουρεύοντας τα μαλλιά σου σε ένα μήκος ώστε να δείχνουν υγιή και ζωντανά. Οι ξηρές άκρες τα κάνουν να σπάνε και απορροφούν όλη την υγρασία από τα υπόλοιπα υγιή μέρη των μαλλιών άρα το κούρεμα ανα 2 μήνες είναι πολύ σημαντικό. Το #HairDetox αφορά και τις άκρες των μαλλιών.\

Βήμα 2ο
Απόφυγε το λούσιμο. Όσο και να σου φαίνεται περίεργο, τα μαλλιά δε θέλουν καθημερινό λούσιμο. Είναι καλό να αφήνουμε το δέρμα του κεφαλιού να παράγει τα φυσικά του έλαια κατά τη διάρκεια του #HairDetox ώστε το pH του δέρματος να επανέλθει στα φυσιολογικά του επίπεδα.

Βήμα 3ο
Κάνε μασάζ. Είναι αποδεδειγμένο ότι το μασάζ ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, βοηθάει τα συστατικά του σαμπουάν σου να διεισδύσουν και χαρίζει υγιή, δυνατά και μακριά μαλλιά. #HairDetox σημαίνει σωστή λειτουργία του κυκλοφορικού της κεφαλής.

Βήμα 4ο
Απόφυγε το styling. Για όσο καιρό κάνεις το #HairDetox είναι λογικό ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου με θερμά εργαλεία. Άφησέ τα να ηρεμήσουν.

Βήμα 5ο
Φρόντισε την διατροφή σου. Μια καλή, ισορροπημένη διατροφή κατά την διάρκεια του #HairDetox επιβάλλεται. Η ομορφιά των μαλλιών ξεκινά από μέσα μας εξάλλου.

Βήμα 6ο
Διάλεξε τα σωστά προϊόντα. Ο άργιλος είναι ένα συστατικό που αποδεδειγμένα εξασφαλίζει με τις καθαριστικές του ιδιότητες detoxing στα μαλλιά σου.

elvive dinami argilou 8c6b7

Και μιλώντας για σωστά προϊόντα... η L’ Oreal Paris, ο ειδικός των μαλλιών, δημιούργησε την σειρά περιποίησης Elvive Extraordinary Δύναμη Αργίλου που είναι γεμάτη με τις ευεργετικές ιδιότητες όχι ενός είδους αργίλου αλλά τριών! Ποιες είναι αυτές; Η πράσινη άργιλος αναζωογονεί τις ρίζες, μπλε ενυδατώνει τα μήκη και η λευκή αναζωογονεί τις άκρες. Η σειρά Elvive Extraordinary Δύναμη Αργίλου είναι λοιπόν ό, τι χρειάζεσαι για να κάνεις #HairDetox και μάλιστα στα πιο δύσκολα μαλλιά του κόσμου, αυτά δηλαδή που είναι λιπαρά στην ρίζα και ξηρά στην άκρη. Αυτό το είδος μαλλιών είναι εκείνο που υποφέρει περισσότερο από άλλα. Σε αυτό το είδος μαλλιών, η σειρά Elvive Extraordinary Δύναμη Αργίλου κάνει θαύματα αφού αφαιρεί την επιπλέον λιπαρότητα από την ρίζα ενώ παράλληλα θρέφει σε βάθος την άκρη.

hair detox e4b3e

Τι περιλαμβάνει τώρα η σειρά Elvive Extraordinary Δύναμη Αργίλου της L’ Oreal Paris και σε ποιους απευθύνεται; Η σειρά περιλαμβάνει μια τέλεια μάσκα που φοράς ΠΡΙΝ το λούσιμο, σαν πρώτο βήμα δηλαδή, 2 σαμπουάν και ένα conditioner.

Η μάσκα
Είναι η πρώτη μάσκα προετοιμασίας για το λούσιμο! Εφαρμόζεται στις ρίζες και απορροφά το επιπλέον σμήγμα και τους ρύπους φρεσκάροντας και αναζωογονώντας τα μαλλιά πριν το λούσιμο. Εφαρμόζεται μια φορά την εβδομάδα για 5 λεπτά.

Τα σαμπουάν
Αναζωογονούν τα μήκη και τις άκρες, θρέφοντας και απομακρύνοντας ρύπους ΚΑΙ την πιτυρίδα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά.

Το conditioner
Θρέφει και μαλακώνει τα μαλλιά χαρίζοντάς τους λάμψη και κίνηση και χρησιμοποιείται κάθε φορά που λούζεσαι.

argilos c21c0

Ας ανακεφαλαιώσουμε όμως. Τα μαλλιά μας καθημερινά δέχονται επιθέσεις από τον κόσμο γύρω μας και από εμάς τους ίδιους. Οφείλουμε λοιπόν, αν θέλουμε να τα διατηρήσουμε όμορφα και υγιή, να κάνουμε ένα #HairDetox. Να τα ξεκουράσουμε δηλαδή και να τους χαρίσουμε βαθιά θρέψη όπως θα κάναμε με το δέρμα ή και τον οργανισμό μας. Η σειρά Elvive Extraordinary Δύναμη Αργίλου είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει στα μαλλιά σου την αποτοξίνωση που χρειάζονται και να τα κάνει πιο δυνατά, πιο όμορφα, πιο υγιή. Λοιπόν; Θα κάνεις #HairDetox;

hair detox loreal 0171d