Πώς κατάφερε κι έγινε κορμάρα τόσο γρήγορα; Αυτά είναι τα μυστικά της Selena Gomez!

Πώς κατάφερε κι έγινε κορμάρα τόσο γρήγορα; Αυτά είναι τα μυστικά της Selena Gomez!

Για άψογο σώμα

Πριν μερικούς μήνες η Selena Gomez είχε πάρει μερικά κιλάκια τα οποία όμως τα έχασε σε χρόνο «dt» εν όψει της περιοδείας της «Revival». Αλήθεια, πώς κατάφερε και έγινε ΚΟΡΜΑΡΑ μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κι εμείς ακόμη παλεύουμε να χάσουμε τα 2-3 κιλά που μας βασανίζουν;

selena fb226f2d f279 4463 8f57 8ac6c7072c72 f99cb

Η πετυχημένη τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στη Vogue και αποκάλυψε τα μυστικά της. Πάμε να τα δούμε:

- Ποτέ δε γυμναζόταν με personal trainer, μέχρι που γνώρισε την Amy Rosoff Davis, με την οποία έχει κυριολεκτικά κολλήσει το τελευταίο διάστημα. Όπως αναφέρει η Selena έχουν γίνει φίλες κι έτσι εδώ και περίπου ενάμιση μήνα γυμνάζεται μαζί της κάθε μέρα, ώστε να αποκτήσει αντοχές για την περιοδεία της.

selena gomez by victor demarchelier for gq may 2016 issue 1 8015b


- Λατρεύει το Pilates, το spinning και τη yoga. Επειδή όμως βαριέται πολύ εύκολα τη γυμναστική, φροντίζει να αλλάζει διαρκώς το πρόγραμμά της και να έχει ποικιλία. Το workout που την έχει βοηθήσει πολύ στη βελτίωση των αναπνοών και της αντοχής της δεν είναι άλλο από το Pilates.

Selena Gomez WE Day 2016 d0228


- Η νεαρή star σημείωσε πως το κλειδί της επιτυχίας για ένα τέλειο σώμα είναι η σωστή ενυδάτωση. Η Selena πίνει πάρα πολύ νερό και φροντίζει να έχει μπουκαλάκια σε κάθε πιθανό δωμάτιο του σπιτιού της (αφήνει μέχρι και στο μπάνιο της). Ιδιαίτερη αδυναμία έχει και στα smoothies, τα οποία φτιάχνει μόνη της στο σπίτι. Αγαπημένη της συνταγή; 2 καρότα, λίγο τζίντζερ, ένα κομμάτι σέλερι και μισό παντζάρι.

Διάβασε ακόμα

Τα μυστικά της Jennifer Aniston για αδύνατο και σέξι κορμί!