Αυτό είναι το μυστικό της Ελένης για τέλειο σώμα!

Αυτό είναι το μυστικό της Ελένης για τέλειο σώμα!

Γιατί όταν λέμε τέλειο σώμα εννοούμε αυτό της Ελένης Πετρουλάκη!

Τα καλοκαίρι είναι εδώ! Τα καλσόν φεύγουν, οι φούστες και τα σορτσάκια κονταίνουν και τα πρώτα μαγιό κάθονται με τα ταμπελάκια τους στην ντουλάπα σου περιμένοντας υπομονετικά την πρώτη εκδρομή στην θάλασσα! Αν είσαι λίγο σαν εμάς (που ξέρουμε πως είσαι) όλα τα παραπάνω σου φαίνονται τέλεια αρκεί... να μην αγχωνόσουν για την κυτταρίτιδα! Αρχικά να σου πούμε πως δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα (τα λέμε για να τα ακούμε) και πως είσαι πανέμορφη όπως και αν είσαι, αυτό θα έλεγε άλλωστε και η Ελένη Πετρουλάκη! Στην συνέχεια θα σου πούμε όμως και ένα μυστικό... της Ελένης το μυστικό για τέλειο κορμί!

Η διατροφή και η άσκηση είναι τρόπος ζωής για την Ελένη Πετρουλάκη και σε αυτά οφείλει το τέλειο σώμα της. Ok, φταίνε και τα γονίδια αλλά δεν κερδίσουμε όλοι το γενετικό λόττο σε αυτή την ζωή! Αρκούν όμως η άσκηση και η γυμναστική αν όντως δεν έχεις κερδίσει το γενετικό λόττο; Όχι και μπορεί να σου το πει και η Ελένη αυτό. Βλέπεις, η Ελένη έχει ένα μυστικό ένα καινοτόμο bodylifting προϊόν, που τόσο η ίδια όσο και πολλές επώνυμες φίλες της, εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν χρόνια τώρα. Φέτος λοιπόν, αποφάσισε να διαθέσει αυτό το μυστικό της εμφάνισης της στο ευρύ κοινό μέσω του δικού της brand name, του FitLab by Eleni Petroulaki!

Το fit n’ form SUPER GEL είναι το αποτέλεσμα πολλών χρόνων επιστημονικής έρευνας και είναι το μόνο προϊόν που είναι δοκιμασμένο, εγκεκριμένο και εγγυημένο από την Ελένη Πετρουλάκη. Τα αποτελέσματα; Θεαματικά! Στόχος της; Να μοιραστεί ένα καινοτόμο, μοναδικό και εντελώς φυσικό προϊόν με 3 δράσεις, που μας υπόσχεται ορατά αποτελέσματα από την 3η κιόλας μέρα χρήσης.

Με 1 κίνηση έχουμε 3 αποτελέσματα:
• Κυτταρίτιδα
• Σύσφιξη
• Τοπικό Αδυνάτισμα

Έτσι απλοποιούμε τη ζωή μας, αντικαθιστώντας με μεγάλη επιτυχία τουλάχιστον 3 προϊόντα που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε για να έχουμε όλα τα παραπάνω!

Η τόσο αποτελεσματική δράση του οφείλεται στα φυσικά, δραστικά συστατικά του που περιέχουν ενυδατικούς, αντιοξειδωτικούς, λιποδιαλυτικούς και αποτοξινωτικούς παράγοντες, κινητοποιώντας την μικροκυκλοφορία και αυξάνοντας τις καύσεις και το μεταβολισμό. Τα συστατικά αυτά συνίστανται για Κυτταρίτιδα, Τοπικό Αδυνάτισμα & Σύσφιξη ακόμα και στις πιο επίμονες περιοχές όπως μηροί, γλουτοί και κοιλιά. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι εφαρμόζονται ακριβώς στις περιοχές που τα χρειαζόμαστε και λειτουργούν τοπικά εστιάζοντας στο πρόβλημα. Πολύ σημαντική είναι επίσης η gel μορφή του που απορροφάται άμεσα από το δέρμα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα και χωρίς να λερώνει τα ρούχα.

Με λίγα λόγια, είναι το προϊόν που κάνει τα πάντα με μια κίνηση και σε βοηθά να αποκτήσεις το πιο όμορφο σώμα που είχες ποτέ. Φόρα το καθημερινά μαζί με το χαμόγελό σου, αγάπα το σώμα σου, νιώσε όμορφη και τηλεφώνησε τώρα στο 211 800 30 30 ή μπες στο www.fitlab.gr για να κάνεις δικό σου το μυστικό της Ελένης, το fit n’ form SUPER GEL!