Kate Hudson: Αποκαλύπτει την προπόνηση στην οποία οφείλει αυτό το κορμί

Kate Hudson: Αποκαλύπτει την προπόνηση στην οποία οφείλει αυτό το κορμί

Τα fitness μυστικά της

Έχει ένα απίστευτα καλογυμνασμένο σώμα και, εκτός από την υγιεινή διατροφή, η Kate Hudson δίνει τα εύσημα για αυτό σε μία συγκεκριμένη μέθοδο άσκησης.

kate hudson shape cover zoom 840dc35f 2e5c 4440 9522 f49f317aacab 3720b

«Ήμουν 19 όταν ανακάλυψα το Pilates και συνεχίζω να το κάνω. Είναι η άσκηση στην οποία πραγματικά ανταποκρίνεται τα σώμα μου» λέει στο περιοδικό Shape, για το εξώφυλλο του οποίου ποζάρει, ενώ παράλληλα εξηγεί: «Μου αρέσει επίσης το TRX, το οποίο μοιάζει με το Pilates, με την έννοια ότι χρησιμοποιείς το βάρος του σώματός σου για να ασκηθείς. Αλλά για μένα, το Pilates είναι το καλύτερο».

kate hudson shape abs zoom 9de1ff00 90a6 4119 994b 626b2a1b053e 17519

Η 37χρονη ηθοποιός, που ποζάρει με μαγιό για τις ανάγκες της φωτογράφισης για το περιοιδικό, αποκαλύπτει παράλληλα την προπόνηση που δοκίμασε πρόσφατα και επίσης την ενθουσίασε: «Δοκίμασα κάτι που στο Los Angeles είναι ήδη πολύ δημοφιλές, λέγεται The Class, και μου άρεσε πάρα πολύ! Είναι δύσκολο να το περιγράψω ακριβώς- είναι σαν ένα πολύ έντονο boot camp συνδυασμένο με αερόβιο και yoga. Είναι και πνευματική άσκηση ταυτόχρονα, στη διάρκειά της προσπαθείς να διώξεις την τοξική ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σο. Είναι φανταστικό αλλά σίγουρα απευθύνεται σε άνθρωπος που θέλουν να πιέζουν αρκετά τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης».

Δες ακόμα:

Όσα πρέπει να τρως για να είσαι αδύνατη – και πώς να τα συνδυάσεις

Η διατροφή της Δούκισσας Νομικού: «Τι ακριβώς τρώω πριν και μετά τη γυμναστική»