Τα καλύτερα τραγούδια για να κάνετε γυμναστική

Τα καλύτερα τραγούδια για να κάνετε γυμναστική

Αν δεν έχετε καθόλου όρεξη για γυμναστική μετά από μία κοπιαστική μέρα στο γραφείο, τα παρακάτω τραγούδια θα σας σηκώσουν από τον καναπέ σε χρόνο dt.

Surviror - Eye of the Τiger
Αν ψάχνετε αφορμή για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε πολεμική τέχνη από μποξ μέχρι καράτε το άσμα των 80s είναι το ιδανικό τραγούδι για να εμπνεύσει το πολεμικό σας πνεύμα και να γυμνάσετε και κανά χεράκι

Irene Cara - Fame
Άλλο ένα 80s superhit που είναι υπεύθυνο για τις μισές εγγραφές σε σχολές χορού από το ομώνυμο 80s σίριαλ μπορεί να βγάλει τη βαθιά κρυμμένη χορεύτρια από μέσα σας και να οδηγήσει στην πλησιέστερη σχολή χορού, γιατί έχετε και μπουτάκια να γυμνάσετε.

Michael Sembello - She's A Maniac
Το trademark τραγούδι του επικού Flashdance είναι το ιδανικό συνοδευτικό για γκέτα και αερόβια άσκηση και μπορεί να γίνει ο καλύτερος σας σύντροφος όταν τα δίνετε όλα στο step όπως μόνο η Ελένη Πετρουλάκη ξέρει.

The Pointer Sisters - I'm So Excited
Το απόλυτο τραγούδι για τους/τις υπέρβαρες που θέλουν να ξεκινήσουν fitness sessions. Προκαλεί ακραίο ενθουσιασμό για την απώλεια θερμίδων και ενδείκνυται σε όσους ζυγίζουν τριψήφιο αριθμό κιλό για εμψύχωση κάθε φορά πριν κάνουν γυμναστική.

Black Eyed Peas - My Humps
Το χορεύετε και εσείς στη zumba και βοηθά τη γλουτιαία σας περιοχή τόσο πολύ να γυμναστεί όσο κανένα άλλο τραγούδι. Το τραγούδι που κάνει πραγματικότητα το όνειρο της ανόρθωσης των γλουτιαίων προσφορά των Black Eyed Peas.

Kanye West - The New Workout Plan
Ένα τραγούδι για τους επιμελείς της άσκησης που δουλεύουν πάντα με μέθοδο και έχουν μακροχρόνια σχέση με την γυμναστική από τον fit Kanye West που κατάφερε να κάνει το fitness επιτυχία.

Eric Prydz - Call On Me
To dance anthem είναι το track είναι το ιδανικό παραπλανητικό τραγούδι για τους λιγούρηδες των γυμναστηρίων που πιστεύουν ότι στα κέντρα fitness πάνε μόνο super model και μετά την ετήσια εγγραφή τους συνειδητοποιούν ότι αυτό είναι ένα ψέμα.

Olivia Newton John - Physical
Ο ύμνος του fitness τραγουδήθηκε από την Olivia Newton John και είναι ένα προκλητικό κάλεσμα της ιστορικής pop star να αφήσουμε το πνεύμα και την κουβέντα να πιάσουμε κάνα βαράκι και κάνα κοιλιακό για να έχουμε καλοσμιλευμένα κορμιά όταν κάνουμε την καλύτερη και πιο διασκεδαστική γυμναστική a.k.a σεξ.