Πώς να χάσετε κιλά χωρίς δίαιτα αλλά μόνο με 6 απλά, καθημερινά tips

Πώς να χάσετε κιλά χωρίς δίαιτα αλλά μόνο με 6 απλά, καθημερινά tips

Κι όμως να που υπάρχει τρόπος ή καλυτερα τρόποι για να χάνετε βάρος και να προσέχετε τη διατροφή σας παραλείποντας τη συγκεκριμένη και αυστηρή δίαιτα. Πώς; Με μικρές καθημερινές υποχωρήσεις που δεν θα πάρετε καν χαμπάρι, αρκεί να προσπαθήσετε.

  1. Τρώτε αργά. Κάθε κύριο γεύμα πρέπει να κρατά 20 λεπτά, όσο ακριβώς χρειάζεται η παραγωγή των ορμονών πληρότητας από τον οργανισμό. Όταν τρώμε γρήγορα, πιστεύουμε πως πεινάμε ακόμη και τρώμε περισσότερο.
  2. Κοιμηθείτε παραπάνω. Όταν δεν κοιμάσαι αρκετά η όρεξή σου αυξάνεται και νιώθεις πείνα. Ο μεταβολισμός χρειάζεται ξεκούραση για να ενεργοποιηθεί ξανά και όταν στερούμε τον ύπνο, αυτό είναι αδύνατο.
  3. Μεγαλώστε τις μερίδες με λαχανικά. Το μενού γεμίζει φυτικές ίνες και νερό και μας χορταίνει με λιγότερες θερμίδες. Ιδίως αν τα μαγειρέψουμε στον ατμό ή ψητά!
  4. Ξεχάστε τα αναψυκτικά. Πιείτε σόδα ή ανθρακούχο νερό. Προσθέστε λεμόνι, μέντα ή χυμό φρούτου αν έχετε συνηθίσει και θα γλιτώσετε μεγάλες ποσότητες έξτρα ζάχαρης από τη διατροφή σας.
  5. Μειώστε το αλκοόλ. Ένα ποτό αρκεί. Έπειτά ένα ανθρακούχο νερό, μια μπύρα μπίρα ή λευκό κρασί είναι προτιμότερο. Επίσης, αποφύγετε τα συνοδευτικά σνακ που μας σερβίρουν έξω με το αλκοόλ. Δεν είναι παρά ύπουλα λίπη και θερμίδες.
  6. Πιείτε πράσινο τσάι. Μπορεί να επιταχύνει το μεταβολισμό χάρη στις κατεχίνες. Αποτοξινώνει καθώς είναι διουρητικό και αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά.