Πολύ καλήμερα σας! 5 τρόποι να ξυπνήσεις με ενέργεια τα πρωί ακόμα και αν δυσκολεύσαι

Πολύ καλήμερα σας! 5 τρόποι να ξυπνήσεις με ενέργεια τα πρωί ακόμα και αν δυσκολεύσαι

Απευθυνόμαστε στους μη πρωινούς τύπους και μόνο

Δεν είσαι πρωινός τύπος; Μην ανησυχείς! Καμία από εμάς δεν είναι, αλλά φροντίζουμε με την σωστή πρωινή -μικρή- ιεροτελεστία που θα διαβάσεις να κάνουμε το ξύπνημα όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Και υπάρχει τρόπος... και όχι μόνο ένας, αλλά πέντε.


1. Πρωινή (χαλαρή) γυμναστική. Αυτή τη στιγμή που το διαβάζεις θα σου φαίνεται άθλος να γυμναστείς πριν τον καφέ σου, αλλά αν καταφέρεις να το βάλεις στο πρόγραμμα για μία εβδομάδα μετά θα σου γίνει απαραίτητη διαδικασία για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Δεν χρειάζεται να αφιερώσεις περισσότερο από 5΄. Μπορείς να κάνεις 30 squats (καθίσματα) και 30 push ups. Βοηθάει τη λειτουργία της καρδιάς και στην υγεία των οστών.

2. Ένα αναζωογονητικό κρύο ντους. Μπες στην μπανιέρα και άνοιξε τη βρύση στην πιο δροσερή θερμοκρασία που αντέχεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό από αυτή τη συνήθεια. Χρησιμοποίησε ένα αφρόλουτρο με την αγαπημένη σου μυρωδιά και μετά ξεκίνησε να ετοιμάζεσαι. Πιστολάκι, make – up, ντύσιμο. Ξέρεις εσύ. Παράλληλα βάλε στο ραδιόφωνο τον αγαπημένο σου σταθμό για να ακούσεις τις μελωδίες που σου αρέσουν.

3. Τσέκαρε τα social media. Δες τα μηνύματα σου στο email, τα inbox σου στο Facebook και τα νέα στο Twitter. Με τα ερεθίσματα που θα πάρεις ενεργοποιείται ο εγκέφαλος και έτσι ξυπνάς πιο γρήγορα.

4. Φάε ένα καλό πρωινό. Απαραίτητο και σημαντικό γεύμα για να βγάλεις την ημέρα. Προτίμησε δημητριακά με γάλα, φρούτα, πολύσπορο ψωμί και γαλοπούλα. Μπορείς να ετοιμάσεις και ένα ποτήρι με χλιαρό νερό και σταγόνες λεμονιού για αποτοξίνωση και τέλος μια κουταλιά μέλι με κανέλα που είναι ότι πιο δυναμωτικό για τον οργανισμό σου.

5. Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη. Σκέψου τι εργασίες που έχεις σήμερα, ιεράρχησέ τες και βάλε στόχο να τις φέρεις όλες εις πέρας. Αν υπάρχει οτιδήποτε που σε προβληματίζει στο γραφείο σκέψου πως θα το αντιμετωπίσεις και υποσχέσου να μην παρασυρθείς σε λάθη από θυμό ή νεύρα.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια σημάδια στα γεννητικά όργανα σημαίνουν... μύκητες