Για πάντα νέα και λαμπερή; Δες πώς θα τα καταφέρεις!

Ερμιόνη Σαρρή
Για πάντα νέα και λαμπερή; Δες πώς θα τα καταφέρεις!

Μικρά tips που κάνουν θαύματα

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει λαμπερή επιδερμίδα και τέλειο κορμί όσα χρόνια και αν περάσουν; Δε χρειάζεται να υποβληθείς ούτε σε πλαστικές επεμβάσεις ούτε σε κάποια άλλη επίπονη διαδικασία. Υπάρχουν μερικά μυστικά που αν τα ακολουθήσεις, ο οργανισμός σου θα σε ευγνωμονεί! Δες ποια είναι και ξεκίνα να τα τηρείς... ευλαβικά:

Ίδρωσε περισσότερο: Ήρθε η ώρα να βάλεις το σώμα σου σε σκληρή δοκιμασία. Προσπάθησε να κάνεις ασκήσεις που προκαλούν εφίδρωση. Αν το σώμα σου έχει συνηθίσει σε μία συγκεκριμένη ένταση άσκησης τότε δεν θα καταφέρεις ποτέ να το βελτιώσεις. Άλλαξε, για παράδειγμα, την κλίση του διαδρόμου, την ταχύτητα που τρέχεις ή αύξησε τα κιλά κατά την προπόνησή σου με βάρη.


Γίνε πιο δραστήρια: Θυμάσαι κάποτε που έκανες σκοινάκι στην αυλή του σπιτιού σου ή συνήθιζες να φεύγεις για ώρες με το ποδήλατο παρέα με τους φίλους σου; Το ότι πέρασαν κάπως τα χρόνια δε σημαίνει, πως πρέπει να κάτσεις σε έναν καναπέ και να βλέπεις συνεχώς τηλεόραση. Ξεκίνα ένα καινούργιο άθλημα ή κανόνισε και πάλι μία βόλτα με τους φίλους σου. Θα θυμηθείτε και τα παλιά!

Βάλε χρώμα στη διατροφή σου: Με άλλα λόγια εννοούμε να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου με φρούτα και λαχανικά. Δε χρειάζεται να στερηθείς την αγαπημένη σου μακαρονάδα, αλλά γιατί να μην την κάνεις ακόμα πιο γευστική προσθέτοντας κόκκινες, κίτρινες και πράσινες πιπεριές στη συνταγή σου. Όσο για τις σαλάτες, δοκίμασε να τις εμπλουτίσεις με μάνγκο ή μήλο- όχι απλά θα γίνουν πιο νόστιμες αλλά τα φρούτα αυτά θα προσφέρουν στον οργανισμό σου όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Δοκίμασέ τις και θα μας θυμηθείς!

Μοίρασε το χρόνο σου μεταξύ δουλειάς και ξεκούρασης: Ωραία τα λέμε, αλλά πώς γίνεται αυτό, θα σκεφτείς εσύ τώρα. Ναι εργάζεσαι πολλές ώρες αλλά τόσο η επιδερμίδα σου όσο και ο οργανισμός σου χρειάζονται ξεκούραση. Προσπάθησε να εντάξεις στην καθημερινότητά σου κάποιες ασκήσεις που θα χαλαρώσουν το σώμα και το πνεύμα σου και πήγαινε στο κρεβάτι... όσο είναι νωρίς για να κερδίσεις πολύτιμες ώρες ύπνου. Όσο για το Σαββατοκύριακο; Κλείσε το κινητό- μια μικρή "αποτοξίνωση" μόνο καλό θα σου κάνει- και αφοσιώσου στον εαυτό σου!

Διαβάστε ακόμα:

Πολύ απασχολήμενη για να φτιάξεις ένα υγιεινό πρωινό; Δες τις προτάσεις μας

Για... εκθαμβωτική λάμψη: Τα 5 καλύτερα πρωινά γεύματα για ένα τέλειο δέρμα!