Αϋπνίες και πονοκέφαλος; Nικήστε το hangover των γιορτών με αυτό το ρόφημα!

Αϋπνίες και πονοκέφαλος; Nικήστε το hangover των γιορτών με αυτό το ρόφημα!

Και κοιμηθείτε σαν... πουλάκια

Αυτές τις ημέρες το ρίξαμε έξω! Το είχαμε ανάγκη, κακά τα ψέματα. Αφήσαμε πίσω μας τα βάρη μιας ολόκληρης χρονιάς και υποδεχτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο το νέο έτος. Το 2015 ανοίγεται μπροστά μας και εμείς δε χάνουμε λεπτό διασκέδασης. Τις προηγούμενες ημέρες, λοιπόν, ξενυχτήσαμε δίχως αύριο και πλέον αυτό έχει αρχίσει να αποτυπώνεται και πάνω μας.


Αν και εσάς σας χτύπησε το... hangover την πόρτα τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την ακόλουθη συνταγή που κάνει θαύματα! Η βαλεριάνα και ο λυκίσκος που περιέχει το ρόφημα αυτό θα σας χαλαρώσουν και θα καταπολεμήσουν την αϋπνία που σας έχει χτυπήσει την πόρτα. Πάμε να δούμε τι θα χρειαστείτε:


Yλικά: Νερό, 15ml λυκίσκου και 30ml βαλεριάνα
Διαδικασία: Ρίξτε σε ένα γυάλινο μπουκαλάκι τα δύο αυτά φυτικά ηρεμιστικά και ανακατέψτε τα καλά. Γεμίστε ένα φλιτζανάκι του τσαγιού με ζεστό νερό και ρίξτε μέσα σε αυτό ένα κουταλάκι του γλυκού από το διάλυμα που μόλις δημιουργήσατε. Ανακατέψτε καλά και καταναλώστε το 30-40 λεπτά πριν πέσετε για ύπνο. Αποθηκεύστε το μείγμα σε δροσερό χώρο και χρησιμοποιήστε ξανά όποτε η αϋπνία σας χτυπήσει την πόρτα.

Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα

Τελικά πόσο ύπνο χρειαζόμαστε; Η ειδικός μας απαντά...

7 (πραγματικά) αναπάντεχα μυστικά που εγγυώνται μακροζωία