Πονόλαιμος μετά το ξενύχτι; Ιδού η λύση

Ερμιόνη Σαρρή
Πονόλαιμος μετά το ξενύχτι; Ιδού η λύση

Και συνεχίστε το... τραγούδι άφοβα

Κακά τα ψέματα όλοι το ρίξαμε(και θα συνεχίσουμε) λίγο έξω αυτές τις ημέρες. Γιορτές είναι άλλωστε και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με την καλύτερη διάθεση. Πολύ κέφι, ασταμάτητος χορός, αλλά δυστυχώς καταλήξαμε με κλειστό... λαιμό.


Οι κλειστοί χώροι και η πολυκοσμία αναμφίβολα είναι το χειρότερο μας αυτή την εποχή. Μας εμποδίζουν να εισπνεύσουμε καθαρό αέρα και ο λαιμός μας στεγνώνει με το παραμικρό. Αργά η γρήγορα παραπονιόμαστε για τα δυσάρεστα συμπτώματα. Πρέπει να μιλήσουμε δυνατά (είναι και αυτή η μουσική στη διαπασών), ο διπλανός καπνίζει το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο και η στιγμή που αρχίζουμε να συνεννοούμαστε με κινήσεις και μόνο δεν αργεί. Για αυτό λοιπόν, δείτε την παρακάτω φυσική συνταγή και βρείτε τη... φωνή σας και πάλι.

Θα χρειαστείτε:

1 κουταλιά της σούπας ξίδι (κατά προτίμηση μηλίτη)

1 κούπα του τσαγιού χλιαρό νερό

1 κουταλιά της σούπας μέλι

Διαδικασία: Διαλύστε μέσα στο ζεστό νερό το μέλι και ύστερα ανακατέψτε το μείγμα σας με το ξίδι. Το ρόφημα σας είναι έτοιμο για κατανάλωση!

Ακόμη και αν ο λαιμός σας δεν έχει ξεκινήσει τα... παράπονα, προληπτικά μπορείτε να πίνετε το ρόφημα αυτό μετά από κάθε ξενύχτι για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Διαβάστε ακόμα:

6 προσωπικά αντικείμενα που πρέπει να κρατήσεις... για τον εαυτό σου

Συνήθειες που κάνουν κακό στην υγεία μας: 5 λάθη που κάνουμε στο... μπάνιο!

Μηλόξυδο: Ένας θησαυρός για την υγεία σας... και όχι μόνο