Φιλάκι; 4 + 1 λόγοι που δεν πρέπει να πείτε ξανά όχι σε ένα φιλί

Ερμιόνη Σαρρή
Φιλάκι; 4 + 1 λόγοι που δεν πρέπει να πείτε ξανά όχι σε ένα φιλί

Βρήκαμε τους λόγους για να ερωτευτείτε ξανά!

Φιλί γλυκό, φιλί παθιασμένο. Όπως και να έχει η κατάσταση, η επιστήμη το συστήνει ανεπιφύλακτα. Και αν μέχρι τώρα είχατε κάποιες αναστολές για το αν πρέπει να αφεθείτε στο φιλί του, εμείς σας έχουμε 4+ 1 λόγους για να πείτε το μεγάλο... ναι.

Αντίο... άγχος: Ένα φιλί του μόνο φτάνει για να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους και τους στρες. Τα επίπεδα της οξυτοκίνης και των ενδορφινών μειώνονται και εσείς... χαλαρώνετε. Αν, λοιπόν, η μέρα σας ξεκινάει με ένα meeting, μην ξεχάσετε να δώσετε ένα φιλάκι στον αγαπημένο σας λίγο πριν φύγετε για το γραφείο.

Καίτε θερμίδες: Εντάξει, δε θα σας προτείναμε να αφήσετε και το γυμναστήριο εξαιτίας του, αλλά όσο να ναι βάζει και αυτό το μικρό του λιθαράκι στον αγώνα σας αυτόν με τα περιττά κιλά. Ένα μονόλεπτο φιλί αντιστοιχεί με μείων 2-6 θερμίδες (ανάλογα με την ένταση φανταζόμαστε). Για αυτό μη χάνετε ευκαιρία! Κάθε φορά που βλέπετε το σύντροφό σας δείξτε του πόσο πολύ σας... έλειψε.

Τονώνονται οι μύες του προσώπου: Η πληροφορία αυτή θα σας εντυπωσιάσει σίγουρα (κρίνουμε από εμάς δηλαδή). Κάθε φορά που αφήνεστε στο φιλί κάποιου γυμνάζονται ταυτόχρονα 30 μύες στο σημείο του στόματός σας. Μα δεν είναι καταπληκτικό; Σήμερα γυμναστήκατε;Αν όχι, φροντίστε το άμεσα!

73408d7dedca9c10f4d700816593fb00 71054

Δυναμώνουν οι άμυνες του οργανισμού: Όχι δεν το κατεβάσαμε από το μυαλό μας, αφού πρόσφατη έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική εφημερίδα «Medical Hypotheses» αναφέρει, πως το φιλί τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Αν θέλετε, λοιπόν, να κρύψετε μία και καλή τα φάρμακα στο συρτάρι, η λύση είναι μία και ξεκινάει από Φ.

Έρως ανίκατε μάχαν: Ναι καλά καταλάβατε, το φιλί είναι και το κλειδί για να βρείτε το σύντροφο της ζωή σας. Οι ειδικοί αναφέρουν, πως μέσω του φιλιού μπορούμε να καταλάβουμε πιο εύκολα αν κολλάμε με κάποιον ή αν το άλλο μας μισό βρίσκετε κάπου αλλού. Μέσω της μαγικής αυτής αίσθησης μπορείτε να ακούσετε τον άλλον, να τον νιώσετε και φυσικά να τον... δείτε.

Διαβάστε ακόμα:

Πόνος στη μέση: Μάθετε πού οφείλεται και πώς μπορείτε να τον καταπολεμήσετε

Ημέρα της Γυναίκας 2015: 10 πράγματα που κάθε γυναίκα οφείλει στον εαυτό της