Οι πιο οικονομικές θεραπείες αισθητικής οδοντιατρικής για όλες τις μέλλουσες νύφες

Οι πιο οικονομικές θεραπείες αισθητικής οδοντιατρικής για όλες τις μέλλουσες νύφες

Ο οδοντίατρος Παναγιώτης Καρποδίνης υπόσχεται λαμπερό χαμόγελο με τις 2 «best seller» μεθόδους του

Μπορεί το Hollywood smile με όψεις πορσελάνης να συνδυάζεται τέλεια με ένα Vera Wang νυφικό, ωστόσο, και τα δυο αποτελούν απαγορευτική πολυτέλεια για τους περισσότερους. Ευτυχώς όμως οι οικονομικές θεραπείες αντέχουν ακόμη.Ο οδοντίατρος Παναγιώτης Καρποδίνης περιγράφει τα δυο "best seller" smile treatments που χαρίζουν στις μέλλουσες νύφες, και όχι μόνο, λαμπερό χαμόγελο σε μια επίσκεψη.

Λεύκανση Δοντιών με KTP laser

Η λεύκανση δοντιών με KTP laser αποτελεί ένα ασφαλές και προσιτό δώρο για κάθε bride-to-be . Βασικό συστατικό της επιτυχίας του, το smart bleach gel, ένας απαλός και ταυτόχρονα αποτελεσματικός λευκαντικός παράγοντας που ενεργοποιείται από το laser και απογειώνει το χαμόγελο σε μόλις 40 λεπτά. Συνδυάστε την λεύκανση με τον πιο ανώδυνο καθαρισμό δοντιών που κάνατε ποτέ με τη δύναμη των υπερήχων και ολοκληρώστε την θεραπεία με ένα νέο γυαλιστικό δοντιών που περιέχει αληθινούς κόκκους διαμαντιού!!!

Tip: για πιο, περλέ εφέ, τοποθετήστε λίγο lip gloss πριν την εμφάνισή σας. Το κάνουν πολλά top models πριν τα shows.

Ολική επαναφορά με bonding

Αν και το make up διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για την εμφάνιση κάθε μέλλουσας νύφης, το χαμόγελο πρωταγωνιστεί. Εάν δεν έχετε αυτοπεποίθηση λόγω μικροπροβληματων όπως κενά ανάμεσα στα δόντια, σπασιματάκια ή εμφανή σφραγίσματα και δυσχρωμίες, τότε η βελτιωμένη τεχνική του instant bonding θα πρέπει να είναι η απόλυτη επιλογή σας.

Διάσημη εταιρία οδοντιατρικών υλικών λάνσαρε στην αγορά τη νέα συνθετική ρητίνη ενισχυμένη με κόκκους από τεχνητό διαμάντι. Τα δόντια διαμορφώνονται με ελάχιστο τρόχισμα, χωρίς να απαιτείται αναισθησία σε λίγη ώρα διορθώνοντας όλα τα προβλήματα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, κρατάει με καλή συντήρηση 10 χρόνια, είναι πρωτίστως φυσικό χωρίς να θυμίζει με τίποτα τα αφύσικα "φανταχτερά" χαμόγελα .

Σας προτείνουμε, να κάνετε μια mock up συνέδρια πριν την θεραπεία, ώστε να δείτε live στα δόντια σας, πώς μπορούμε να τα μεταμορφώσουμε .