Δυσπεψία: Tips για την αντιμετωπίσετε!

Δυσπεψία: Tips για την αντιμετωπίσετε!

Αλλά και να την αποφύγετε

Όλοι μας, λίγο-πολύ, έχουμε βρεθεί καθηλωμένοι στον καναπέ μας από τα συμπτώματα της δυσπεψίας, το φούσκωμα και τον μετεωρισμό. Και είναι τόσο ενοχλητικά που θα ευχόμαστε να υπήρχε ένα μαγικό ραβδάκι για να μας απαλλάξει από αυτή την τόσο δυσάρεστη κατάσταση.

Η αλήθεια είναι πως μαγικό ραβδάκι... υπάρχει και θα σας το αποκαλύψουμε στο τέλος- δείτε όμως κάποια χρήσιμα tips για να προλάβετε τη δυσπεψία:

- Προσπαθήστε να μην μασάτε με το στόμα ανοιχτό, μην μιλάτε καθώς τρώτε και μην τρώτε γρήγορα. Όσο περισσότερο αέρα καταπίνετε, τόσο χειροτερεύετε την κατάσταση.
- Προτιμήστε να πίνετε υγρά μετά το γεύμα και όχι κατά τη διάρκειά του.
- Αποφύγετε τα τσιμπολογήματα αργά τη νύχτα.
- Προσπαθήστε να χαλαρώνετε μετά το φαγητό
- Αποφύγετε τα πικάντικα φαγητά
- Περιορίστε- ή, ακόμα καλύτερα- σταματήστε το κάπνισμα.

Και τώρα ήρθε η ώρα για το μαγικό ραβδάκι που θα σας ανακουφίσει άμεσα από τη δυσπεψία: ονομάζεται Carbosylane και είναι ένα προϊόν με 20ετή παρουσία στην Ελλάδα, με «αποστολή» την πρόληψη και την ανακούφιση των συμπτωμάτων της δυσπεψίας και του μετεωρισμού.

CARBOSYLANE prod a2998


Κάθε δόση Carbosylane αποτελείται από 2 κάψουλες (μια μπλε και μια κόκκινη) οι οποίες περιέχουν 140mg ενεργού άνθρακα και 45 mg σιμεθικόνης ανά κάψουλα. Συγκεκριμένα:
- Η μπλε κάψουλα απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά της στο στομάχι δρώντας έτσι σε διαταραχές της ανώτερης μοίρας του πεπτικού συστήματος.
- Η κόκκινη κάψουλα δε διαλύεται στο στομάχι αλλά αντίθετα απελευθερώνει τα δραστικά συστατικά της στο έντερο δρώντας έτσι σε διαταραχές της κατώτερης μοίρας του πεπτικού συστήματος.


Η συνήθης δοσολογία είναι 3 φορές την ημέρα, πριν ή μετά τα κύρια γεύματα.


Το Carbosylane απορροφά τα αέρια από το στομάχι και το έντερο ενώ αποβάλλεται χωρίς να απορροφηθεί από τον οργανισμό- και έτσι, δεν θα σας αιφνιδιάσει ποτέ ξανά η δυσπεψία, γιατί πολύ απλά θα βγάλετε το... μαγικό ραβδάκι σας!