Θες κάτι παραπάνω; 4 αποτελεσματικοί τρόποι για να μεγαλώσεις την ερωτική του διάρκεια

Θες κάτι παραπάνω; 4 αποτελεσματικοί τρόποι για να μεγαλώσεις την ερωτική του διάρκεια

Η αντρική στάμινα είναι στο χέρι σου...

Τίποτα δεν μπορεί να ρίξει την ερωτική σου διάθεση όσο ένας ερωτικός σύντροφος που να μην έχει την διάρκεια που χρειάζεσαι για να φτάσεις στην κορύφωση. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αυτά τα τέσσερα μυστικά θα τονώσουν την ερωτική του στάμινα ώστε να έχεις αρκετό χρόνο για να ζήσεις τον οργασμό σου.

Πρόσθεσε την κολοκύθα στη λίστα των αγορών σου.
Είμαστε σίγουροι πως αγνοείς τα οφέλη της κολοκύθας στην αντρική λίμπιντο. Οι σπόροι της κολοκύθας αυξάνουν τη ροή του αίματος κάτα 40% προς την περιοχή του και τονώνουν στο σύνολο την ερωτική του διάθεση. Σας προτείνουμε να κάνετε πίτες ή γλυκά και να του τα σερβίρετε! ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τράβηξε τα... ευαίσθητα σημεία του
Δεν αναφερόμαστε στον πρωταγωνιστή, αλλά στους guest stars της ερωτικής του ζώνης και προφανώς δε εννοούμε δυνατά. Δεν θες να τον τραυματίσεις, αλλά θες να εμποδίσεις το σπέρμα να ξεκινήσει το ταξίδι. Αν θες να διαρκέσει περισσότερο οι επιστήμονες λένε πως αν τραβήξεις ελαφρώς την περιοχή προς τα κάτω καθυστερείς το φινάλε όσο θες. Όταν είσαι έτοιμη απελευθέρωσέ τον!

Άλλαξε θέσεις
Οι ειδικοί λένε πως οι εναλλαγές στις στάσεις βοηθάνε στην καθυστέρηση της κορύφωσής του. Ξεκινήστε με ιεραποστολική στάση, ανέβα εσύ επάνω του, κάντε την στάση κουτάλι και στο τέλος μόνο δώσε του την αγαπημένη του στάση που είναι το doggy style. Οι αλλαγές αυτές καθυστερούν την κορύφωσή του ενώ κρατάς την στάση που τον εκτοξεύει για το τέλος.

Κάνε του τις αντρικές ασκήσεις Kegel
Αν σκεφτείς πως καθένας από εμάς πρέπει να γυμνάζει τακτικά το σώμα του τότε γιατί οι άντρες δεν καταλαβαίνουν πως πρέπει να γυμνάζουν και το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους; Πείσε τον να κάνει μια περίεργη άσκηση, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική! Όταν θα έχει στύση πες του να κρεμάσει μια μικρή πετσέτα στο σημείο! Μετά πες του να ανασηκώσει το σημείο 20 φορές (ή 10 αν είναι πρωτάτης στην άσκηση) και μόνο τότε θα του κάνεις ότι θέλει στην επόμενη συνεύρεση σας. Αυτό είναι κάτι σαν τις ασκήσεις Kegel που κάνουν οι γυναίκες για ενδυνάμωση στη δική τους περιοχή. Ας κάνει την άσκηση μία φορά την εβδομάδα και θα δεις μεγάλη διαφορά στις επιδόσεις του.

Διαβάστε ακόμη:

Kάθεστε; Πόσα μικρόβια ανταλλάσετε με τον σύντροφό σας με ένα 10λεπτο γαλλικό φιλί;