#breastcancertattoo: Γιατί όλες οι γυναίκες αξίζει να... χαμογελούν!

Ερμιόνη Σαρρή
#breastcancertattoo: Γιατί όλες οι γυναίκες αξίζει να... χαμογελούν!

Όταν οι γυναίκες κερδίζουν τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού!

«Έχω καρκίνο στο στήθος». Η φράση που δυστυχώς έχει αντηχήσει στα αυτιά των περισσότερων από εμάς. Μία δική μας γυναίκα (μητέρα, φίλη, συγγενής) ήταν ένα από τα θύματά του. Η νόσος που μπαίνει στη ζωή των ανθρώπων και τη σπαράζει μέρα με τη μέρα.

Οι γυναίκες όμως είναι δυνατές, πιο δυνατές από εκείνον και στην πλειονότητά τους τον νικούν. Τα χειρουργεία σταματούν και εκείνες ψάχνουν και πάλι ένα λόγο να χαμογελάσουν ξανά. Το στήθος τους δεν είναι το ίδιο και τα σημάδια της μαστεκτομής θα τους θυμίζουν για πάντα, ότι ο καρκίνος τους χτύπησε την πόρτα.

Η τεχνολογία όμως είναι και πάλι εδώ. Ένα νέο website δημιουργήθηκε για να φέρει σε επαφή τις γυναίκες που υπέστησαν μαστεκτομή με διάφορους tattoo artists. Το P.Ink είναι και η αιτία, λοιπόν, που οι γυναίκες μπορούν να χαμογελάσουν ξανά και να σβήσουν τα σωματικά και ψυχολογικά τους σημάδια.Ο David Allen, ένας από τους καλλιτέχνες του website, θέλει να κάνει τις πληγές και πάλι όμορφες και να δείξει σε όλες τις γυναίκες ότι το παιχνίδι είναι πλέον στα χέρια τους.

Δείτε μερικές φωτογραφίες και αναζητήστε πολλές περισσότερες στο instagram με το hashtag #breastcancertattoo. Γιατί μερικές φορές το tattoo δεν είναι μόνο... μόδα, αλλά και η αιτία για να βρει μία γυναίκα ξανά το νόημα της ζωής.

Artist-Joy-Rumore-and-Megan 1960b
breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-1 b107d
breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-2 c9d53
breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-4 fddc3
breast-cancer-survivors-mastectomy-tattoos-art-7 10aea

Διαβάστε ακόμη:

Οι 6 μικρές (και εντυπωσιακές) αλήθειες για την ευαίσθητη περιοχή σας!

Υγιής και νέα για πάντα; Ακολούθησε τα παρακάτω tips και δε θα χάσεις...!