Ξενύχτησες; 5 tips για να μη χασμουριέσαι την επόμένη μέρα στη δουλειά

Ερμιόνη Σαρρή
Ξενύχτησες; 5 tips για να μη χασμουριέσαι την επόμένη μέρα στη δουλειά

Αλλιώς η μέρα δε θα βγει!

Βγήκες για ένα χαλαρό ποτάκι και ούτε που κατάλαβες πότε πέρασε η ώρα. Το ρολόι έδειχνε ξημερώματα όταν έβαλες το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού σου και οι ώρες που είχες μέχρι να χτυπήσει το ξυπνητήρι δεν ήταν παραπάνω από 4. #Storyofourlives και όσο το καλοκαίρι πλησιάζει τόσο τα ξενύχτια της Τετάρτης και της Πέμπτης όλο και θα αυξάνονται.

Σου έχω, λοιπόν, μερικά tips για να μη σε πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο και για να μην καταλάβουν όλοι οι τριγύρω σου το πόσο ‘’δύσκολες’’ και άυπνες ώρες ζεις.

1. Κάνε ένα 5λεπτο διάλειμμα για περπάτημα: Άφησε τα πάντα στην άκρη για μερικά λεπτά και βγες λίγο στον ‘’ έξω’’ κόσμο. Κάνε μία γρήγορη βόλτα γύρω από το τετράγωνο και επέστρεψε και πάλι πίσω στο πόστο σου.

2. Πλύνε το πρόσωπο σου με κρύο νερό: Παλιό το κόλπο θα μου πεις τώρα.Αλλά ναι, είπα να σου υπενθυμίσω πως μη βάλεις make up και κρέμα ημέρας προτού ρίξεις μπόλικο κρύο νερό στο πρόσωπό σου.

3. Βάλε ακουστικά: Αν η εργασία σου το επιτρέπει, τότε φόρα τα ακουστικά σου και άκου τα αγαπημένα σου τραγούδια. Προσοχή, οι μπαλάντες δεν επιτρέπονται καθώς θα σου προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερη νύστα. Η άλλη επιλογή είναι να ακούσεις λίγη χορευτική μουσική, κατά τη διάρκεια της ετοιμασίας σου.

Listen music 051ff

4. Ο καφές θα έλειπε; : Εννοείται, πως χωρίς μία κούπα καφέ (σκέτο κατά προτίμηση) το μυαλό σου δε θα σταματήσει ούτε ένα λεπτό να σκέφτεται zzzzzz.

5. Απόφυγε τα γλυκά: Η ζάχαρη, σύμφωνα με μερικές έρευνες, σου προκαλεί με μικρή υπνηλία μόλις εξασθενήσει από το αίμα σου για αυτό καλύτερα να μη δοκιμάσεις το σοκολατάκι που βρίσκεται στο γραφείο σου. Μπορείς να τσιμπήσεις βέβαια μερικά καρύδια.

Διάβασε ακόμα:

10 σημάδια που αποδεικνύουν πως είσαι πραγματικά εθισμένη στον καφέ