5 λόγοι για να χαμογελάσεις λίγο πιο πλατιά

5 λόγοι για να χαμογελάσεις λίγο πιο πλατιά

Το χαμόγελο είναι κάτι αυθόρμητο. Χαμογελάς όταν βλέπεις τους φίλους σου, όταν κοιτάζεις μια αστεία φωτογραφία, όταν ακούς το αγαπημένο σου τραγούδι ή αν σκεφτείς τον αγαπημένο σου. Το χαμόγελο είναι χαρά και πρέπει να το κάνεις πιο συχνά στην ζωή σου. Δες γιατί...

1. Σε κάνει χαρούμενη ακόμα κι αν δεν είσαι. Όταν το πρόσωπό σου κάνει την κίνηση του χαμόγελου (ακόμα κι αν χαμογελάς ψεύτικα) ο εγκέφαλός σου την μεταφράζει σε χαρά και με την σειρά του εκκρίνει ενδορφίνες κάνοντάς σε... και στ’ αλήθεια χαρούμενη.

Zendium Complete Protection eb5f4

2. Κάνει τους γύρω σου χαρούμενους. Το γέλιο είναι μεταδοτικό και έχει αποδειχθεί επιστημονικά. Όταν χαμογελάς λοιπόν μπορείς να κάνεις και τους γύρω σου να χαμογελάσουν και με την αλυσιδωτή αντίδραση που περιγράψαμε στο Νο. 1 να τους κάνεις λίγο πιο χαρούμενους.

3. Σε βοηθά να χαλαρώσεις. Θυμάσαι τις ενδορφίνες που εκκρίνει ο εγκέφαλος όταν χαμογελάς. Αυτές δεν σε κάνουν μόνο χαρούμενη αλλά είναι και το καλύτερο αγχολυτικό όταν είσαι στρεσαρισμένη. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα πιεστείς, σταμάτα, χαμογέλα και όλα θα πάνε καλά.

4. Σε κάνει πιο όμορφη. Μελέτες έχουν δείξει πως ένα όμορφο χαμόγελο μπορεί να σε κάνει πολύ πιο δημοφιλή στο αντίθετο φύλλο και στο Νο. 5 θα σου πούμε το τέλειο μυστικό που θα σε βοηθήσει να το αποκτήσεις.

Zendium Fresh b37a8

5. Υπάρχει η Zendium. Η Zendium είναι η πρώτη παγκοσμίως οδοντόκρεμα με ένζυμα και πρωτεΐνες, ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί το στόμα μας για να προστατεύεται φυσικά από τα βακτήρια. Αυτό σημαίνει πως προσφέρει τέλεια προστασία, πιο λευκό χαμόγελο και δροσερή αναπνοή με τον πιο φυσικό τρόπο!

Υπάρχει η Zendium Complete Protection για ολοκληρωμένη προστασία των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας. Η Zendium Fresh για αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η Zendium Gentle Whitening που βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών και η Zendium Sensitive, ειδικά σχεδιασμένη για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια. Υπάρχουν ακόμη 2 παιδικές Zendium, μία για παιδιά από 1-6 ετών και μία για παιδιά από 7 ετών και πάνω.

Zendium Gentle Whitening f52bb

Γιατί την λατρέψαμε; Χάρη στον διαφορετικό τρόπο δράσης της, η Zendium διαφέρει και στον τρόπο που την αισθανόμαστε στο στόμα: έχει ήπια σύνθεση, ήπιο παράγοντα αφρισμού και διακριτική γεύση ΚΑΙ δεν αλλοιώνει την αντίληψη της γεύσης. Δοκίμασέ την σήμερα κιόλας και θα χαμογελάσεις πλατιά... πολύ πλατιά!

PACKSHOT allagi txt e2655