Οι «δύσκολες μέρες» του μήνα και η ενέργεια που συσσώρευσες τις προηγούμενες!

Γωγώ Φούντα
Οι «δύσκολες μέρες» του μήνα και η ενέργεια που συσσώρευσες τις προηγούμενες!

Μύθος και μυστήριο καλύπτουν τις «δύσκολες μέρες» του μήνα, όσον αφορά στους άντρες, όμως εμείς γνωρίζουμε καλά ένα και μόνο πράγμα: Έλλειψη ενέργειας! Γνωρίζουμε καλά πως θέλεις να κάνεις όλα όσα προλαβαίνεις να κάνεις και τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα, όμως μπορεί αυτό να μην είναι εφικτό, αφού το σώμα σου δεν ακολουθεί όσα το μυαλό σου ποθεί!

Τι μπορείς να κάνεις ώστε να ενισχύσεις τον οργανισμό σου; Υπάρχει λύση και έρχεται από τη φύση! Με 190 και πλέον συστατικά υπάρχει μία φυσική πολυβιταμίνη που θα σε βοηθήσει να λαμβάνεις όλες τις μήνες του μήνα την ενέργεια που χρειάζεσαι, έτσι όταν θα φτάνουν οι «δύσκολες μέρες», θα αισθάνεσαι πιο δραστήρια από ποτέ!

Ο λόγος για το Ιπποφαές. Υπάρχουν τροφές που μειώνουν τα συμπτώματα της περιόδου, όπως τα φρούτα, τα λαχανικά και τα δημητριακά. Έτσι, η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ασβέστιο, βιταμίνη B και ψευδάργυρο μπορεί να μειώσουν τις κράμπες και το φούσκωμα. Δεν προλαβαίνεις να τα εντάξεις έτσι όπως θέλεις στο πρόγραμμά σου; Τώρα, μπορείς να μην πονοκεφαλιάζεις με όλα αυτά και με ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής όπως είναι το Ιπποφαές, να λύσεις το πρόβλημά σου μια για πάντα!

dyskoles meres 7a2b5

Γνωρίζεις καλά πως δεν προτείνουμε τίποτα χωρίς πρώτα να το έχουμε δοκιμάσει, γι’ αυτό και η υπογραφή στο Ιπποφαές είναι μία: Superfoods. Το συγκεκριμένο Ιπποφαές περιέχει όλες τις βιταμίνες: A, D, E, K, C, B1, B2, B6, B12, για αντοχή και ενέργεια. Πλήθος μετάλλων και ιχνοστοιχείων, όπως Νάτριο, Κάλιο, Χλώριο, Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Σελήνιο, Χρώμιο που ομαλοποιούν τις λειτουργίες του οργανισμού. Όλα τα λιπαρά οξέα: Ω3, Ω6, Ω7, Ω9, για συστηματική τόνωση και θωράκιση πολλών συστημάτων του οργανισμού, όπως το καρδιαγγειακό και το ανοσοποιητικό, αλλά και πάνω από 15 ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως Λυκοπένιο, Ζεαξανθίνη, Καροτένιο και πολλά φλαβονοειδή.

Ακόμη αναρωτιέσαι πως θα έχεις την ενέργεια που αναζητείς τις «δύσκολες μέρες»; Διάβασε ξανά από την αρχή!