Τι είναι η αισθητική οδοντιατρική

Τι είναι η αισθητική οδοντιατρική

Μύθοι και μυστικά

Ένα όμορφο και καλαίσθητο χαμόγελο σίγουρα είναι διαβατήριο στην προσωπική και επαγγελματική επιτυχία μας., Αντανακλά υγεία και προσωπική φροντίδα, μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό, γοητεύει τους γύρω μας. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η αισθητική οδοντιατρική ακούγεται τόσο πολύ στις μέρες μας.

Μα τι είναι επιτέλους η αισθητική οδοντιατρική? Τι ξεχωριστό έχει και τόσοι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται εάν απευθύνεται αποκλειστικά στους διάσημους?

Σαφώς η αισθητική οδοντιατρική δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των εκκεντρικών διασήμων και πλουσίων αλλά αφορά όλους όσους νοιάζονται για την υγεία και την εμφάνιση των δοντιών τους ανεξάρτητα από την ηλικία, το φύλο, το επάγγελμά τους. Ακόμα ανεξάρτητα και από το βαλάντιό τους –τόσο επίκαιρο θέμα συζήτησης τελευταία-!!

Οι εξελίξεις στην οδοντιατρική επιστήμη στο επίπεδο τόσο των νέων μεθόδων και τεχνολογίας όσο και των υλικών, δίνει στον εξειδικευμένο οδοντίατρο πολλές επιλογές στην επίλυση αισθητικών οδοντιατρικών προβλημάτων.

Η αισθητική οδοντιατρική πρέπει να προστατευτεί όμως από την εμπορευματοποίηση και την επιφανειακή προσέγγιση. Είναι ευθύνη του γιατρού να είναι άριστα καταρτισμένος ώστε να κάνει τη σωστή διάγνωση και με προσοχή να προτείνει το κατάλληλο σχέδιο θεραπείας. Η εμπειρία και η δεξιοτεχνία είναι απαραίτητα εφόδια που θα τον οδηγήσουν σε ασφαλείς βιολογικά λύσεις με άψογα αισθητικά αποτελέσματα.

Καλός καθαρισμός ώστε να απομακρυνθούν πέτρα και χρωστικές κ να γίνουν τα ούλα πάλι ροζ και υγιή, ασφαλής λεύκανση, απομάκρυνση παλιών μεταλλικών σφραγισμάτων και ακαλαίσθητων στεφανών, διορθώσεις χρώματος και σχήματος με την κατάλληλη σε κάθε περίπτωση τεχνική είναι από τις πιο συχνές επεμβάσεις σε ένα χαμόγελο. Επεμβάσεις που μπορεί να είναι ανώδυνες, γρήγορες αλλά αποτελεσματικές. Μια μικρή αλλαγή σε ένα η περισσότερα δόντια μπορεί να μετατρέψει ακόμα και ένα άσχημο χαμόγελο σε πραγματικό ανθρώπινο έργο τέχνης.

Για αυτό εξερευνήστε τα «μυστικά» της αισθητικής οδοντιατρικής παρέα με τους ειδικούς, λύστε τις απορίες σας, διαλευκάνετε τους μύθους και αποκτήστε το δικαίωμα σε ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο!