Ποια είναι η νέα παγκόσμια τάση στην αισθητική οδοντιατρική;

Ποια είναι η νέα παγκόσμια τάση στην αισθητική οδοντιατρική;

Η τεχνολογία προχωρά με γοργό βήμα και στην οδοντιατρική.

Πρόσφατα, παρουσιάστηκαν στην αισθητική οδοντιατρκή «custom made» veneers κατασκευασμένες από την διασημότερη ελβετική πορσελάνη. Θεωρούνται, αληθινά πολύτιμες όσο και μια Hermes.


Η αισθητική οδοντιατρική δυστυχώς στη χώρα μας καθιερώθηκε ως πολυτέλεια αφού όλοι μας βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, σε οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο, η παγκόσμια οδοντιατρική επιστήμη εξελίσσεται. Τα νέα veneers αποδίδουν την up to date τάση στη παλέτα των χρωμάτων των δοντιών που είναι ''back to natural ''.
Σχεδιάζονται από ελβετό κεραμίστα οδοντοτεχνίτη και η τιμή τους είναι άκρως απαγορευτική για την ελληνική αγορά. Εάν συνδυαστούν, με την θεραπεία του dental face lift (www.dentalfacelift.gr) τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.


Οι λεπτές φλοίδες πορσελάνης, έχουν όλα τα μορφολογικά χαρακτηριστικά της φυσικής αδαμαντίνης, ενώ παράλληλα, ανταγωνίζονται την σκληρότητά της, καθιστώντας τις ουσιαστικά άθραυστες κατά την μάσηση.


Τέλος, το εντυπωσιακό περλέ χρώμα, σε συνδυασμό με την σατινέ ματ γυαλάδα τους , απογειώνει το χαμόγελο. Τα νέα veneers, έρχονται να καλύψουν την αισθητική της νέας εποχής, η οποία επιτάσσει τον μινιμαλισμό σε συνδυασμό με την τεχνολογία.

Διαβάστε επίσης:

Τι μπορεί να προκαλέσει η χρήση κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης; Σοκαριστικές φωτό!

Πώς μπορούμε να μετατρέψουμε το... «κακό» λίπος σε «καλό»;

Διώξτε την κακή διάθεση μέσα σε 20 λεπτά