Τα μυστικά ενός μοντέλου: Τι τρώει η Emily Ratajkowski και διατηρεί άψογο το κορμί της;

Τα μυστικά ενός μοντέλου: Τι τρώει η Emily Ratajkowski και διατηρεί άψογο το κορμί της;

Οι καμπύλες της «κόβουν την ανάσα»

Η Emily Ratajkowski διατηρεί ένα από τα πιο σέξι και θηλυκά κορμιά που έχουμε δει ποτέ. Οι αναλογίες της είναι πραγματικά απίστευτες!
Τι κι αν είναι μοντέλο; Η Emily λέει ναι στις καμπύλες και αρνείται πεισματικά να αποκτήσει την υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα που προστάζει το Hollywood.


Αλήθεια, τι τρώει κατά τη διάρκεια της μέρας και ποια τα tips της για αδύνατο κορμί; (όχι τίποτα άλλο να κλέψουμε και καμιά ιδέα)

tW2ix 3fc66

- Καταναλώνει άφθονη πρωτεΐνη μέσα στη μέρα, καθώς τη βοηθά να νιώθει πλήρης για αρκετές ώρες. Αποφεύγει το κόκκινο κρέας και προτιμά να την προσλαμβάνει μέσω των ψαριών, των ξηρών καρπών, των πουλερικών και των όσπριων.
- Αποφεύγει τους απλούς υδατάνθρακες (λευκό ψωμί, λευκό ρύζι και ζυμαρικά) και προτιμά τους σύνθετους (μαύρο ψωμί, καστανό ρύζι, μακαρόνια ολικής άλεσης). Αγαπημένη της τροφή; Μα φυσικά το κινόα!
- Λατρεύει τους φυσικούς χυμούς και φροντίζει να καταναλώνει τουλάχιστον έναν σε καθημερινή βάση. Αποφεύγει τους συμπυκνωμένους, καθώς εμπεριέχουν πολλή ζάχαρη και προτιμά να φτιάχνει μόνη της τα smoothies της.
- Προσθέτει κουρκουμά (κιτρινόριζα) στους χυμούς της, καθώς τα οφέλη του στην υγεία και το σώμα είναι πολύ σημαντικά.

screen shot 2016 06 21 at 1 23 53 pm bf861
screen shot 2016 06 21 at 1 25 24 pm fe0eb


- Προσέχει τις ποσότητες που καταναλώνει μέσα στη μέρα και προσπαθεί να τρώει τα πάντα με μέτρο.
- Φροντίζει οι υδατάνθρακες στο πιάτο της να είναι όσο η γροθιά της.
- Δεν αποκλείει αγαπημένες της τροφές από τη διατροφή της και δεν ακολουθεί τις κατά καιρούς διάσημες δίαιτες για γρήγορη απώλεια κιλών. Η ισορροπία στη διατροφή της είναι και το μυστικό του υπέροχου κορμιού της.

Διαβάστε ακόμα

Από το πρωί μέχρι το βράδυ: Αυτά είναι τα βήματα για να αδυνατίσεις

Θέλεις να χάσεις πιο γρήγορα βάρος; Τότε πρόσθεσε αυτές τις τροφές στη σαλάτα σου