Αναρωτιέσαι πώς απέκτησε η Blake Lively κορμάρα για τη νέα της ταινία; Να τα κόλπα της!

Αναρωτιέσαι πώς απέκτησε η Blake Lively κορμάρα για τη νέα της ταινία; Να τα κόλπα της!

Ο διαιτολόγος της αποκαλύπτει τα μυστικά της

Για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, «The Shallows», η Blake Lively απέκτησε ένα σούπερ γυμνασμένο κορμί (βλέπετε εμφανίζεται διαρκώς με μαγιό). Αλήθεια πώς τα κατάφερε; Ο διαιτολόγος της Steve Macari αποκάλυψε τα μυστικά της tips και φυσικά εμείς βγάλαμε μολύβι και χαρτί!

Blake Lively Shallows Movie Photos c50cc

Η Blake ακολούθησε για αρκετούς μήνες τον κανόνα του 80/20 (δες εδώ περί τίνος πρόκειται) καθώς και ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής. Τα tips της για τέλειο κορμί είναι τα ακόλουθα:

1. Έδινε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των τροφών που κατανάλωνε. Τα φρούτα και τα λαχανικά ήταν όλα βιολογικά, τα ψάρια ολόφρεσκα και τα αυγά και τα κρέατα ελευθέρας βοσκής. Στόχος της ; Μα φυσικά να παίρνει το maximum από τα θρεπτικά συστατικά των τροφών και να αποφεύγει τις τοξίνες.
2. Δεν παρέλειπε ποτέ το πρωινό της γεύμα, καθώς της χάριζε την ενέργεια που χρειαζόταν για να ανταπεξέλθει στα απαιτητικά της workouts. Το ιδανικό πρωινό γεύμα; Αυγά μαγειρεμένα με λάδι καρύδας, συνοδεία λαχανικών ή φρούτων.

blake lively ab81c


3. Από τη διατροφή της δεν έλειπαν τα superfoods. Όταν μιλάμε για superfoods φυσικά δεν εννοούμε μόνο το λιναρόσπορο και το kale, αλλά και τροφές όπως τη βιολογική μαύρη σοκολάτα και το λάδι καρύδας που μπορούν να κάνουν θαύματα στο σώμα μας.
4. Δεν απέκλειε από τη διατροφή της τους υδατάνθρακες, όπως συνηθίζουν να κάνουν πολλές stars στο Hollywood. Συγκεκριμένα φρόντιζε να καταναλώνει σύνθετους υδατάνθρακες μετά τις προπονήσεις της.
5. Τέλος, επέτρεπε στον εαυτό της να καταναλώνει τις αγαπημένες της τροφές, πάντοτε με μέτρο! Ο κανόνας 80/20 την βοηθούσε να κρατά τις ισορροπίες και να μην αισθάνεται καταπιεσμένη.

Διάβασε και αυτό: Οδηγός για να μην πάρεις κιλά στις καλοκαιρινές σου διακοπές