Χάσε τα περιττά κιλά 7 μέρες πριν τις διακοπές σου!

Ερμιόνη Σαρρή
Χάσε τα περιττά κιλά 7 μέρες πριν τις διακοπές σου!

Δεν είναι η ιδέα σου... το διάστημα από τις διακοπές του Πάσχα μέχρι και τις καλοκαιρινές διακοπές φαίνεται ατελείωτο. Ξαφνικά όμως, ρίχνοντας μια κλεφτή ματιά στο ημερολόγιο σου, συνειδητοποιείς πως οι πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές είναι μόλις μια εβδομάδα μακριά! Όμως, λίγο τα ταβερνάκια μετά την παραλία, λίγο τα πρώτα παγωτά του καλοκαιριού η κατάσταση των κιλών σου και... του δείκτη της ζυγαριάς έχουν ήδη ξεφύγει κι εσύ δεν έχεις προλάβει να τα επαναφέρεις! Και τώρα πως θα φορέσεις το καινούργιο μικροσκοπικό μπικίνι σου ή το κοντό λευκό φόρεμα που αγόρασες τις προάλλες για τις βραδινές εξορμήσεις στο νησί; Μπορεί ξεκινώντας να διαβάζεις αυτό το άρθρο να σου φαινόταν ακατόρθωτο να χάσεις τα περιττά κιλά και το φούσκωμα σε τόσες λίγες μέρες, όμως τελειώνοντάς το θα συνειδητοποιήσεις πως με τους σωστούς συμμάχους στο πλάι σου τελικά δεν είναι καθόλου!

Με το νέο συμπλήρωμα διατροφής Kcaligram 7Days της Lanes, μια εβδομάδα αρκεί για μια πιο καλλίγραμμη σιλουέτα! Πρόκειται για ένα ενισχυμένο σύστημα αδυνατίσματος για 7 ημέρες, το οποίο χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες επιλεγμένων φυτικών συστατικών, βοηθά στον περιορισμό της κατακράτησης υγρών που δημιουργούν φούσκωμα στο σώμα ενώ συγχρόνως ενισχύει το μεταβολισμό συμβάλλοντας στον έλεγχο βάρους. Με φυσικά συστατικά όπως αρκτοστάφυλλο, μελίλωτο, λεσπεντέτσα, ανανάς, χρώμιο, πράσινο τσάι, μελισσόχορτο και ρόδι, το Σύστημα Αδυνατίσματος 7 ημερών Kcaligram 7Days της Lanes θα σε βοηθήσει να μειώσεις το βάρος σου, μέχρι να πεις… καλοκαίρι!

lanes adunatisma

Όλες έχουμε έρθει αντιμέτωπες με αυτό που λέμε… τελευταία στιγμή! Μέσα σε μια εβδομάδα όμως μπορείς να κάνεις θαύματα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα στα πλαίσια των καθημερινών σου συνηθειών:

#1 Πρωινό… ο καλύτερος φίλος του αδυνατίσματος!

Να θυμάσαι πάντα πριν φύγεις το πρωί να παίρνεις μαζί σου τη δύναμη του πρωινού σου! Δοκίμασε για πρωινό τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη, όπως ένα αυγό με μια φέτα γαλοπούλα και μια φρυγανιά ή ακόμα και ένα γιαούρτι με κινόα. Θα δεις πως κατά τη διάρκεια της ημέρας θα νιώσεις κορεσμό και θα καταναλώσεις λιγότερες θερμίδες! Μετά το πρωινό συνέχισε με ένα μπεζ δισκίο από το Lanes 7Days Kcaligram με ένα ποτήρι με άφθονο νερό.

#2 Λιποδιάλυση στο … πιάτο σου!

Μην ξεχάσεις μισή ώρα πριν το μεσημεριανό σου γεύμα να πάρεις ένα ροζ δισκίο από το Lanes 7DaysKcaligram. Επίλεξε να εντάξεις στο μεσημεριανό σου γαλοπούλα, κοτόπουλο, άλλα άπαχα κρέατα και ψάρια σε συνδυασμό με λαχανικά, τροφές δηλαδή με την καλύτερη δυνατή λιποδϋαλυτική δράση. Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό αλλά και τα κιλά τα κάνουν πέρα! Για δεκατιανό ή απογευματινό προτίμησε ένα πράσινο μήλο ή έναν χυμό γκρέιπφρουτ για ακόμα περισσότερη λιποδιάλυση και δες ακόμα γρηγορότερα τον δείχτη της ζυγαριάς σου να κατεβαίνει!

#3 Ρίξτο στο νερό και κάνε το καλό!

Πιες πολύ… νερό! Μπορεί να είναι μια συμβουλή που θα έχεις διαβάσει σε πολλά άρθρα που αφορούν το αδυνάτισμα, όμως ίσως είναι και η σημαντικότερη! Πιες ένα ποτήρι νερό με το μπεζ δισκίο από το LanesKcaligram 7Days, ακόμα ένα με το ροζ δισκίο κι έπειτα άρχισε να μετράς τουλάχιστον ακόμα 5 ποτήρια μέχρι το τέλος της ημέρας! Το νερό ίσως είναι και η μοναδική περίπτωση όπου οι υπερβολές είναι δεκτές! Θα κρατήσει τον οργανισμό σου ενυδατωμένο και πιθανόν να μειώσει τις λιγούρες που συχνά εμφανίζονται ως μεταμφιεσμένη δίψα.

#4 Εξολόθρευσε παραπάνω λίπος με… αερόβια άσκηση!

Με το θερμόμετρο να δείχνει 40 βαθμούς Κελσίου και τον ήλιο να καίει στον ουρανό, το μόνο τρέξιμο που θες να κάνεις είναι αυτό… μέχρι την παραλία. Αν θέλεις όμως να ενισχύσεις την προσπάθειά σου, μόλις 20 λεπτά διαλειμματικής άσκησης μπορούν να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο μεταβολισμό σου. Αν πάλι λόγω καλοκαιριού… το βρίσκεις απίθανο απόλαυσε την ξαπλώστρα σου κι άσε το LanesKcaligram 7Daysνα κάνει τη δουλειά για σένα.

Το Lanes Kcaligram 7Days, είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής, που αξίζει να δοκιμάσεις. Tο μελίλωτο και ο ανανάς ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία για απομάκρυνση του λίπους, συντελώντας στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της σιλουέτας. Το χρώμιο ενεργοποιεί το μεταβολισμό των λιπών, των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων και βοηθά στον περιορισμό της επιθυμίας για φαγητό. Το πράσινο τσάι ενισχύει τη θερμογένεση για καύση του λίπους συντελώντας στον έλεγχο του βάρους. Το ρόδι και το μελισσόχορτο διευκολύνουν την πέψη και βοηθούν στην απομάκρυνση των εντερικών αερίων που δημιουργούν φούσκωμα.

Τώρα μπορείς να αισθανθείς αυτοπεποίθηση με το σώμα σου, επαναφέροντας τη σιλουέτα σου σε μόλις μια εβδομάδα. Το LanesKcaligram 7Daysθα κάνει όλη τη δουλειά και έτσι φέτος θα απολαύσεις την προετοιμασία των διακοπών σου, πιο ξέγνοιαστη από ποτέ!

Επένδυσε 10,90 ευρώ στο σώμα σου, δοκιμάζοντας το Lanes Kcaligram 7Daysκαι μάγεψέ τους όλα με τα μαγικά του αποτελέσματα σε 7 μόλις ημέρες. Αναζήτησέ το στο φαρμακείο της γειτονιάς σου ή μάθε περισσότερα στο http://laneshealth.gr/products/categories/kcaligram-cla/kcaligram-7days