Νιώθεις ότι το άγχος στο γραφείο σε έχει κυριεύσει; Μην αγχώνεσαι, σου έχουμε τη λύση!

Ερμιόνη Σαρρή
Νιώθεις ότι το άγχος στο γραφείο σε έχει κυριεύσει; Μην αγχώνεσαι, σου έχουμε τη λύση!

Χωρίς αμφιβολία, η καθημερινότητα στο γραφείο είναι γεμάτη έντονους ρυθμούς τους οποίους καλούμαστε να ακολουθήσουμε. Όλη αυτή η προσπάθεια μάς γεμίζει άγχος το οποίο πολλές φορές δεν μπορούμε να διαχειριστούμε και νιώθουμε ότι τίποτα δεν μπορεί να μας βοηθήσει. Οι καταστάσεις που δημιουργούν έντονο στρες είναι πολλές και συνήθως δεν υπάρχει μέρα που να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε έστω και μία από αυτές.

Κίνηση μέχρι να φτάσεις στο γραφείο, εξωτερικές συναντήσεις, πολύωρα meetings, πιεστικά deadlines, τηλέφωνα που χτυπάνε αδιάκοπα… όλα αυτά αρκούν για να νιώσεις τα πρώτα σημάδια πίεσης και άγχους να σου χτυπάνε το καμπανάκι. Διάφορα projects «τρέχουν» και εσύ αγχώνεσαι όχι μόνο για την απόδοσή σου, αλλά και για το αν θα προλάβεις τα deadlines που πλησιάζουν απειλητικά. Ταυτόχρονα, ένα calendar reminder σε βομβαρδίζει συνεχώς με ειδοποιήσεις. Και εκεί που νομίζεις πως έχεις καταφέρει να τα βάλεις όλα σε μια σωστή σειρά και προσπαθείς να χαλαρώσεις, ξαφνικά ένα επείγον e-mail καταφθάνει στον υπολογιστή σου και όλα γίνονται πάλι «μαντάρα». Το ίδιο και η ψυχική σου ηρεμία!

Σίγουρα όλο αυτό το άγχος που μας κυριεύει καθημερινά δε μας αφήνει περιθώρια για να αποδώσουμε το 100%. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η σχέση μας με το άγχος είναι σχέση αγάπης-μίσους: γνωρίζουμε ότι υπάρχει στη ζωή μας και μας προκαλεί κακό, αλλά δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε ούτε και να το διαχειριστούμε.

Το Tranquini είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να βάλεις ένα τέλος σε αυτή την υπόθεση. Πρόκειται για το πρώτο φυσικό, μη αλκοολούχο ποτό που σε βοηθά να χαλαρώσεις κατά τη διάρκεια μιας αγχωτικής ημέρας στο γραφείο, αλλά και να επανεστιάσεις ώστε να επιστρέψεις στη μέρα σου και να προσεγγίσεις τα πράγματα με ένα πιο θετικό τρόπο.

queen2

Τα συστατικά του Tranquini είναι εμπνευσμένα από τη φύση και σε βοηθούν να βελτιώσεις την απόδοσή σου στη δουλειά. Η θεανίνη διεγείρει την πνευματική διαύγεια και συγκέντρωση, το χαμομήλι προάγει τη χαλάρωση, η λεβάντα ανακουφίζει από το έντονο στρες, ενώ το μελισσόχορτο μειώνει τη νευρικότητα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα είσαι στο γραφείο και θα νιώσεις ότι το άγχος είναι έτοιμο να σε κυριεύσει, πάρε μια βαθιά ανάσα, απόλαυσε ένα Tranquini® και σκέψου θετικά! Τα καλύτερα έρχονται!