Perfectil: Τα συμπληρώματα διατροφής που θα σε κάνουν να λάμψεις από την κορυφή ως τα νύχια!

Perfectil: Τα συμπληρώματα διατροφής που θα σε κάνουν να λάμψεις από την κορυφή ως τα νύχια!

Τους καλοκαιρινούς μήνες πρέπει να φροντίζουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας. Οι υψηλές θερμοκρασίες, ο ήλιος και η θάλασσα ταλαιπωρούν την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας. Πώς θα καταφέρεις να παραμείνεις φρέσκια και ενυδατωμένη από την κορυφή ως τα νύχια;

Ανακαλύψαμε την πιο ολοκληρωμένη σειρά γυναικείας ομορφιάς που θα σε τονώσει και θα σε κάνει να δείχνεις πιο λαμπερή από ποτέ! Ας μην ξεχνάμε ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας! Μην αρκείσαι λοιπόν μόνο στην ενυδατική σου κρέμα. Το μυστικό για να περιποιηθείς σωστά το δέρμα σου, είναι τα μοναδικά προϊόντα Perfectil, και αυτό διότι τα ευεργετικά συστατικά τους φτάνουν μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, τους θύλακες των τριχών και τη βάση των νυχιών, θρέφοντάς τα σε βάθος! Ποιο είναι αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα;

Perfectil® Original για τέλειο δέρμα, μαλλιά και νύχια!

original

Με εκχύλισμα σταφυλιού και αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και E το Perfectil Original θα γίνει ο μοναδικός σύμμαχος ομορφιάς σου. Χάρη στις ουσίες που περιέχει προστατεύει την ελαστίνη και το κολλαγόνο του δέρματος που γίνεται ιδιαιτέρως ελαστικό. Παράλληλα, συμβάλλουν στην ανάπλαση και τη συνοχή του ενώ σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Β και τα ιχνοστοιχεία μειώνουν την ξηροδερμία και σε κάνουν να δείχνεις πιο υγιής και δυνατή από ποτέ. Τέλος, με τη βοήθεια της L-Κυστίνης που συμβάλλει στη δόμηση των μαλλιών και των νυχιών, θα έχεις την ολοκληρωμένη φροντίδα που χρειάζεσαι!

Perfectil® plus HAIR γιατί τα μαλλιά σου είναι το δυνατό σου σημείο

wjkhfduwegfs copy

Τα μαλλιά είναι η πηγή της γοητείας κάθε γυναίκας. Ένα ωραίο κούρεμα αρκεί για να δείχνεις όμορφη και περιποιημένη. Αν λοιπόν προσπαθείς να τα μακρύνεις ή να τα δυναμώσεις τότε το εν λόγω συμπλήρωμα είναι ιδανικό για εσένα. Περιέχει κολλαγόνο, αμινοξέα, βιταμίνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην καλή κατάσταση της τρίχας και θα κάνουν την κόμη σου να δείχνει πιο πλούσια από ποτέ!

Perfectil® plus SKIN για να πετύχεις την απόλυτη ενυδάτωση!

fgwhyegh

Αν τώρα αναζητάς ένα πιο ενισχυμένο προϊόν για να φροντίσεις το δέρμα σου, τότε το Perfectil® plus SKIN είναι ιδανικό για εσένα. Με ωμέγα-3 & 6, λυκοπένιο, εστέρες λουτεΐνης και συνένζυμο Q10 θα πεις «αντίο» για πάντα στις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες. Έτσι, θα δείχνεις πιο νέα και φρέσκια. Επιπλέον, θα ενυδατώσει το δέρμα σου και θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις την ξηρότητα!

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους. Μετά από 30 μέρες θα δεις 71% βελτίωση στην ξηρότητα του δέρματος, 48% βελτίωση στην ξηρότητα και την ευθραυστότητα των μαλλιών και 63% βελτίωση στην ανάπτυξη των νυχιών! Μετά από 90 μέρες θα παρατηρήσεις 71% βελτίωση στην ξηρότητα του δέρματος, 52% βελτίωση στην ακμή και τα στίγματα, 77% βελτίωση στην ευθραυστότητα των νυχιών και 84% βελτίωση στην ανάπτυξη των νυχιών!

Perfectil® plus NAILS για νύχια που δεν σπάνε ποτέ!

fweffw copy

Έχεις ταλαιπωρημένα νύχια; Για να αποφύγεις τα σπασίματα και να διατηρείς τέλειο το μανικιούρ σου, δοκίμασε το Perfectil® plus NAILS που περιέχει φυτικό εκχύλισμα horsetail (πηγή πυριτίου), MSM και ασβέστιο που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των νυχιών και μειώνουν ευθραυστότητά τους. Παράλληλα, ο ψευδάργυρος, ο σίδηρος και οι βιταμίνες Β βελτιώνουν την αντοχή και είναι απαραίτητα για την αποφυγή ραβδώσεων και λευκών σημαδιών στα νύχια!

Perfectil® PLATINUM για να καθυστερήσεις τη γήρανση του δέρματος

sejkdfhjkshf

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, η γήρανση του δέρματος επιταχύνεται από παράγοντες όπως οι ρύποι του περιβάλλοντος, το άγχος, το στρες και φυσικά ο ήλιος! Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την αφυδάτωση και την κακή διατροφή «κουράζουν» το δέρμα μας και το κάνουν να δείχνει ταλαιπωρημένο και γερασμένο!

Παρόλα αυτά, το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής Perfectil Platinum σου δίνει την ευκαιρία να σταματήσεις το χρόνο. Τα συστατικά του ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και καθυστερούν τη φθορά του κολλαγόνου και της ελαστίνης, παρέχοντας ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι μας βοηθούν να έχουμε ένα υγιές, λαμπερό, σφιχτό και σφριγηλό και ελαστικό δέρμα.

Με τα συμπληρώματα διατροφής Perfectil® θα νιώσεις ευεξία και ενέργεια. Ξεκίνα από σήμερα για να υποδεχτείς το Καλοκαίρι πιο όμορφη και υγιής από ποτέ!