Τα μυστικά για μία «χρυσή» fitness και wellness εμπειρία!

Τα μυστικά για μία «χρυσή» fitness και wellness εμπειρία!

Οι υποχρεώσεις στο γραφείο δεν τελειώνουν ποτέ. Μετά από πολλές μέρες και ώρες εργασίας και αφού δεν είχαμε καταφέρει να βρούμε χρόνο για να πούμε τα νέα μας, αποφασίσαμε πως έπρεπε να αφιερώσουμε μία ημέρα αποκλειστικά στους εαυτούς μας. Να κάνουμε ένα διάλειμμα από τη δύσκολη εβδομάδα και να οργανώσουμε μία βόλτα μόνο για κορίτσια!

Χαλάρωση, γυμναστική, ομορφιά και καλό φαγητό στο αγαπημένο μας εμπορικό. Τι άλλο χρειάζεται κανείς για να ξεφύγει για λίγο από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας;

Η Σοφία είχε οργανώσει το τέλειο πρόγραμμα! Ανακάλυψε στο Golden Hall τα «Fitness & Wellness stories» με δράσεις για καλό σκοπό και πρότεινε να δοκιμάσουμε τα μαθήματα yoga και pilates mat που διοργανώνονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη, μέχρι τις 5 Ιουλίου στον δεύτερο όροφο εντελώς δωρεάν, σε συνεργασία με την Premium Wellness Consulting, εταιρεία που ηγείται στην παροχή υπηρεσιών ευεξίας στον τουρισμό!

22222

Μαθήματα yoga και pilates mat από έμπειρους δασκάλους της οικογένειας του Studio One

Φορέσαμε τα αθλητικά μας και στις 10:00 το πρωί βρισκόμασταν στον φωτεινό και ήσυχο χώρο, για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας λίγο πιο αισιόδοξα και να αποφορτιστούμε από την ένταση και το άγχος. Εκεί μας υποδέχτηκε η Βασιλική, η χαμογελαστή δασκάλα της οικογένειας του Studio One, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού οργανισμού Fintess στην Ελλάδα, που μας μύησε στον κόσμο και τα μυστικά της yoga. Το μάθημα ξεκίνησε με ασκήσεις αναπνοής, ενώ η έμπειρη δασκάλα μας ήταν συνεχώς δίπλα μας και μας καθοδηγούσε με την ήρεμη φωνή της. Μερικές ασκήσεις ήταν αρκετές για να δούμε τη διαφορά στο σώμα μας, που είχε γίνει λίγο πιο ευλύγιστο μέσα σε λίγα λεπτά. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι η yoga είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσεις το σώμα σου για την παραλία αλλά και για να γίνεις λίγο πιο «ζεν», ταξιδεύοντας με το πνεύμα σου και φέρνοντας το Καλοκαίρι στην πόλη λίγο νωρίτερα!

Το καλύτερο όμως είναι ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στα εν λόγω μαθήματα κερδίζουν έκπτωση σε συγκεκριμένα προϊόντα στα καταστήματα του Golden Hall. Έτσι, με την κάρτα που μας δόθηκε μετά το μάθημα από τους υπεύθυνους της Premium Wellness Consulting, κερδίσαμε έκπτωση από τις 11:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι, στα καταστήματα Runner Store, iStorm, Liana Vourakis, Flocafe Espresso Room, il barretto, Πρυτανείον, Wagamama και Georgios Doudessis για να συνεχίσουμε τη βόλτα μας! Αν θέλεις και εσύ να παρακολουθήσεις τα μαθήματα, μην ξεχάσεις να προκρατήσεις τη θέση σου στο τηλέφωνο 210 727 9228 και στο email info@premiumwellness.gr. Μην ξεχνάς πως τα μαθήματα διοργανώνονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη, μέχρι τις 5 Ιουλίου στον δεύτερο όροφο εντελώς δωρεάν!

Υπάρχει υγιεινό brunch;

Γεμάτες ευεξία αποφασίσαμε να απολαύσουμε ένα υγιεινό brunch, για να πάρουμε την απαραίτητη ενέργεια. Και εάν έχεις συνδυάσει τη λέξη ‘’Brunch’’ μόνο με pankcakes και αυγά ποσέ, ίσως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις! Επειδή, λοιπόν, όλες προσέχουμε λίγο-πολύ τη διατροφή μας ενόψει του καλοκαιριού, αποφασίσαμε να πάμε στα Flocafe Espresso Room. Γιατί;

33333

Flocafe Espresso Room, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Το πλούσιο και ευφάνταστο brunch menu των Flocafe Espresso Room περιλαμβάνει τις πιο πρωτότυπες και healthy επιλογές για να μην νιώθεις ποτέ ότι κάνεις δίαιτα και ό,τι πρέπει να στερείσαι τις μικρές απολαύσεις. Φυσικά, η cozy ατμόσφαιρα και ο άνετος χώρος ήταν το ιδανικό σκηνικό για να καταφέρουμε επιτέλους να πούμε με ηρεμία τα νέα μας!

Μέσα σε αυτό το menu, μπορέσαμε να βρούμε τις κλασσικές συνταγές brunch με πολλά twists. Εμείς επιλέξαμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα healthy bowls με βάση από γιαούρτι ή γάλα καθώς και ρόφημα soya ή αμυγδάλου και άπειρα toppings, όπως θρεπτικά δημητριακά, νιφάδες βρώμης, granola με φρούτα του δάσους ή σοκολάτα, superfoods, μέλι και φρέσκα φρούτα εποχής! Είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς περιέχουν ελάχιστες θερμίδες και πολλά θρεπτικά συστατικά! Για τη μέση διαλέξαμε μία white omelet (ομελέτα μόνο με ασπράδια) για να πάρουμε την απαραίτητη πρωτεΐνη και να «βοηθήσουμε» τους μυς μας. Τέλος, κάναμε την ανατροπή, γιατί μπορεί τα Flocafe Espresso Room να φημίζονται για τον εκλεκτό καφέ τους, αλλά θέλαμε να δοκιμάσουμε και τα δροσιστικά και πολύχρωμα smoothies που υπάρχουν στον κατάλογο! Άλλωστε, λόγω της ενέργειας «Fitness & Wellness stories», με οποιοδήποτε πιάτο από το brunch menu, είχαμε δώρο από ένα smoothie της επιλογής μας!

444444444

Flocafe Espresso Room, στον πρώτο όροφο του Golden Hall, τηλ. 210 6839734

Cookie lover (με γάλα & γιαούρτι με μπανάνα, τριμμένο μπισκότο με oreo, granola, βρώμη & σιρόπι λευκής σοκολάτας) για τη Σοφία, 5 fruits (με ρόφημα soya με βανίλια, μήλο, αχλάδι, μπανάνα, blueberries και rashberries, τριμμένο μπισκότο) για εμένα και για τη Μίκα, που τολμά να ξεφύγει από τα συνηθισμένα, ένα spicy vegetarian (με χυμό τομάτας και καρότου, τζιντζερ, σέλερυ, σπιτική λεμονάδα και πιπερόμελο)! Όταν έφτασε η ώρα για το λογαριασμό, ανακαλύψαμε κάτι ακόμη: Το brunch menu των Flocafe Espresso Room είναι ο ορισμός του value for money, η ιδανική λύση για κάθε περίσταση, για το διάλλειμα, πριν ή μετά το shopping και τη βόλτα (και είναι διαθέσιμο καθημερινά μέχρι τις 17.00).

Προτάσεις για μία διαφορετική και εξατομικευμένη beauty εμπειρία

Αφού, λοιπόν, ανακτήσαμε τις δυνάμεις μας, είπαμε να ξεκινήσουμε τη βόλτα μας στα μαγαζιά για να χαζέψουμε και να ενημερωθούμε τις νέες τάσεις. Κάναμε μία στάση στον relaxing χώρο του Georgios Doudessis για να μάθουμε πώς θα φροντίσουμε τα μαλλιά μας, που χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση τις ζεστές μέρες που έρχονται, από τους ειδικούς του καταστήματος.

Άλλωστε, ο hair stylist Γεώργιος Δουδέσης και οι συνεργάτες του είναι οι πιο κατάλληλοι επί του θέματος, ενώ από τα «μαγικά» τους χέρια έχουν περάσει μερικές από τις πιο διάσημες κυρίες της showbiz. Η Μίκα αποφάσισε να κάνει τη θεραπεία pH- Bonder της REDKEN και φυσικά να αξιοποιήσει την έκπτωση 20% σε περιποίηση που είχαμε από το πρωινό μάθημα της yoga! Παράλληλα, εμείς κάναμε μανικιούρ και αφεθήκαμε στο έμπειρο προσωπικό που μας έκανε να νιώσουμε σαν… βασίλισσες και να απολαύσουμε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης στον αγαπημένο μας μίνιμαλ χώρο!

Αν έχεις αμφιβολίες για το κούρεμα ή το χτένισμα που θέλεις να κάνεις, εμπιστέψου μας και πέρνα από τον χώρο του Georgios Doudessis για να μάθεις τις καλύτερες συμβουλές από τους «σωστούς» ανθρώπους, που γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενό τους. Δεν είναι τυχαία εδώ και χρόνια το καταφύγιό μας κάθε φορά που θέλουμε να περιποιηθούμε τα μαλλιά και τα νύχια μας…

555555

Georgios Doudessis, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6855650 - 210 6837753

Στη βόλτα μας ανακαλύψαμε και ένα ακόμη νέο μυστικό ομορφιάς! Επισκεφτήκαμε το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο των κέντρων Επιστημονικής Αισθητικής, Ιατρικής Κοσμετολογίας και Αντιγήρανσης Vivify. Κάναμε έναν δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο στο πρόσωπό μας, για να μάθουμε ποιες είναι οι ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε μίας μας και πώς ακριβώς θα το περιποιηθούμε ώστε η επιδερμίδα μας να δείχνει νεανική, απαλή και φρέσκια!

Η εξειδικευμένη επιστημονική και ιατρική ομάδα τους γνωρίζει τα πάντα για τις υπηρεσίες βασίζονται σε σύγχρονες τεχνολογίες και σε καινοτόμες φόρμουλες καλλυντικών και μετά τον διαγνωστικό έλεγχο μπορεί να προτείνει εξατομικευμένες συνδυαστικές λύσεις με νέας γενιάς αισθητικές θεραπείες για το αδυνάτισμα και εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής από τους διατροφολόγους.

66666

Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό; Είναι διαφορετικό για κάθε μία από εμάς και μπορείς να το μάθεις στη wellness θεραπεία, το δώρο που δίνεται σε όποιον κάνει τον δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο για το πρόσωπο ή το σώμα.

7777777777

Eιδικά διαμορφωμένο περίπτερο των κέντρων Επιστημονικής Αισθητικής, Ιατρικής Κοσμετολογίας και Αντιγήρανσης Vivify, στο ισόγειο του Golden Hall

Ο τρόπος για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο τρέξιμο είναι πιο απλός απ’ όσο φαντάζεσαι!

Φυσικά, τίποτα δεν γίνεται χωρίς γυμναστική! Η Μίκα είχε πάρει το θέμα πολύ… ζεστά. Μας ανακοίνωσε ότι θα πηγαίνει για jogging καθημερινά και αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε όλες μαζί την αναζήτηση των ιδανικών παπουτσιών. Κάνοντας βόλτα στα μαγαζιά, καταλήξαμε στο Runner Store & Μore, καθώς στο πλαίσιο του «Fitness & Wellness stories» είχαμε έκπτωση 15% σε ρούχα και παπούτσια, χάρη στο πρωινό μας μάθημα yoga! Εκεί, μάθαμε ότι πραγματοποιούνται δωρεάν μετρήσεις Kinetic Analysis! Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;

Το γνωστό κατάστημα με τα αθλητικά ήδη διαθέτει σύστημα καταγραφής δρομικού διασκελισμού και πραγματοποιεί ειδικό πελματογραφικό έλεγχο για να μπορούμε να τρέχουμε σωστά με τα κατάλληλα παπούτσια, χωρίς να καταπονούμαστε και να κουραζόμαστε από τα πρώτα κιόλας λεπτά!

888888

Runner Store, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6811770

Η Μίκα, λοιπόν, υπό την καθοδήγηση του πρωταθλητή ορεινού τρεξίματος Γιώργου Διαλεκτού, άρχισε να τρέχει ξυπόλητη στον διάδρομο, ενώ κάμερες υψηλής ευκρίνειας ανάλυσαν τον τρόπο που ακουμπούσαν τα πέλματά της στο έδαφος, ώστε να βρούμε τον τύπο του πατήματός της.

Τo σύστημα κινητικής ανάλυσης του Runner Store πραγματοποιείται σε μία πλατφόρμα πελματογραφικού ελέγχου, όπου τρέχετε ή βαδίζετε και καταγράφεται, μέσω κάμερας ο τρόπος του τρεξίματός σας. Με την χρήση ειδικού λογισμικού καταγράφονται και αναλύονται ο άξονας και οι γωνίες του πέλματος, οι ανάγκες στήριξης και πιθανά προβλήματα που σχετίζονται με την ισορροπία, τη βάδιση ή την καταπόνηση. Με βάση τα αποτελέσματα της κινητικής ανάλυσης η εξειδικευμένη ομάδα του Runner Store θα σας συστήσει την κατάλληλη κατηγορία παπουτσιών – Neutral, Stability, Performance που ανταποκρίνεται στη δική σας εξατομικευμένη ανάγκη, βάσει του τρόπου που προσγειώνεται το πόδι μας στο έδαφος.

Μήπως τελικά φταίνε τα αθλητικά σου που κουράζεσαι τόσο εύκολα όταν τρέχεις; Δες αν ανήκεις στην κατηγορία Neutral, Stability ή Performance και επίλεξε τα κατάλληλα αθλητικά για να τρέχεις ξεκούραστα και να αυξήσεις τις επιδόσεις σου.

99999

Μετά από τόσες βόλτες… ξαναπεινάσαμε! Φυσικά, καμία δεν είχε μαγειρέψει σπίτι, οπότε πριν πάρουμε το δρόμο του γυρισμού, αποφασίσαμε να τσιμπήσουμε κάτι στο Il Barretto. Συνεχίσαμε με υγιεινές διατροφικές επιλογές στο στυλάτο ιταλικό Καφέ με εκλεπτυσμένες γεύσεις από υψηλής ποιότητας υλικά και ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό που σε ταξιδεύει στη γειτονική χώρα με όλες σου τις αισθήσεις.

Στο Il Barretto έχουν τη δική τους φιλοσοφία για το γρήγορο, ελαφρύ γεύμα που ο καθένας μας έχει ανάγκη. Ο σεφ δημιουργεί εντυπωσιακά απλά πιάτα με ιταλική φινέτσα και μεσογειακό ταπεραμέντο! Το μυστικό της επιτυχίας, το στηρίζει σε μια απλή αρχή: Επιλέγει με συγκεκριμένο κριτήριο, κάθε ένα από τα υλικά που θα συνθέσει το γεύμα μας. Με αφετηρία τις παραδοσιακές ιταλικές γεύσεις, εξερευνεί και χρωματίζει τα πιάτα μας με μοναδικά υλικά. Όχι τυχαία…

100000

Il Barretto, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6835212

Έτσι, μία τρίχρωμη βασιλική κινόα χωρίς γλουτένη με kale chips, goji berries, φρέσκα λαχανικά, καρύδια και dressing δυόσμου, προσγειώθηκε στο τραπέζι μας, όπως και μπουκιές σολομού, με πράσινη σαλάτα, πιπέρι και κρέμα λεμονιού. Ένας φυσικός χυμός με μήλο, αχλάδι, μπανάνα και πορτοκάλι για τη Μίκα, ένας succo con supercibi (με φρούτα του δάσους, acai berry, γάλα καρύδας και σιρόπι αγαύης) για τη Σοφία και μία σπιτική λεμονάδα με τζίντζερ για εμένα, δημιούργησαν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, ιδανική για να κλείσουμε τη μέρα μας στο Golden Hall! Το καλύτερο; Είχαμε έκπτωση 10% σε συγκεκριμένα από τα υγιεινά πιάτα που επιλέξαμε, στο πλαίσιο του «Fitness & Wellness stories»!

11000000