Οι ευεργετικές ιδιότητες ενός αφεψήματος Lipton κάθε ώρα της ημέρας

Οι ευεργετικές ιδιότητες ενός αφεψήματος Lipton κάθε ώρα της ημέρας

Συχνά χρειάζεται να δώσουμε μια «ώθηση» στον οργανισμό μας, άλλες πάλι αναζητούμε τη χαλάρωση και άλλες φορές ψάχνουμε λύσεις για να αποτοξινωθούμε ή να αναζωογονηθούμε.

Πρόσφατα ανακαλύψαμε πως τα αφεψήματα είναι ένας από τους κατάλληλους τρόπους για να το καταφέρουμε, καθώς μπορούν να προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στο σώμα και το πνεύμα μας. Βότανα και αρωματικά φυτά αποτελούν τα συστατικά τους, ενώ συνήθως καταναλώνονται ζεστά.

Οι ιδιότητες των αφεψημάτων μπορεί να μην είναι σε όλους γνωστές, όμως αρκεί μια ματιά (και μια δοκιμή) για να διαπιστώσεις πως μπορούν να αποτελέσουν τον πιο πιστό σου «σύμμαχο» κάθε ώρα της ημέρας. Ανακάλυψε κι εσύ, λοιπόν, ποια από τις οκτώ διαφορετικές γεύσεις από τη νέα σειρά αφεψημάτων της Lipton ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες!

LIPTON LINEA 2

Lipton Refreshing Mint & Eucalyptus για να ξεκινήσεις την ημέρα σου δυναμικά!

mint eucalyptus

Ξεκίνησε την ημέρα σου με έναν αναζωογονητικό συνδυασμό από δροσερή μέντα και ευκαλύπτο. Η μέντα έχει ξεχωριστή γεύση, όμως ξεχωρίζει περισσότερο για τα οφέλη της καθώς περιέχει βιταμίνη A, C & B12, ενώ είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία. Επιπλέον, ο ευκάλυπτος είναι η καλύτερη επιλογή για να αναζωογονήσει το σώμα, αλλά και το πνεύμα σου! Με άλλα λόγια, αυτή η επιλογή βοτάνων θα σε ξυπνήσει και θα σου δώσει το boost που χρειάζεται για να αντέξεις ακόμη και την πιο δύσκολη ημέρα στο γραφείο.

Lipton Body Balance για την πιο δύσκολη ώρα του γραφείου

body balance

Όταν είσαι στο γραφείο και οι υποχρεώσεις μοιάζουν να σε «πνίγουν», εσύ μπορείς να αλλάξεις τη διάθεσή σου απολαμβάνοντας ένα αφέψημα με τον ξεχωριστό συνδυασμό της αγριοτριανταφυλλιάς και του ιβίσκου. Διότι τα δύο αυτά συστατικά χρησιμοποιούνται από αρχαιοτάτων χρόνων ως βοηθητικά στη σωματική ευεξία, ενώ η συγκεκριμένη επιλογή βοτάνων έχει δημιουργηθεί για να σου δώσει την ψυχική και σωματική ισορροπία που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις, μέχρι να προλάβεις όλα τα deadlines!

Εάν αγχωθείς ότι δεν… προλαβαίνεις, έλα πιο κοντά στην ηρεμία με ένα Lipton Calming Melissa & Lavender

melissa lavender

Ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας είναι να κάνεις ένα διάλειμμα από τον τεράστιο φόρτο εργασίας σου, δημιουργώντας στιγμές μόνο για εσένα, με την υπέροχη γεύση της λεβάντας και το καταπραϋντικό μελισσόχορτο ενός αφεψήματος Lipton. Το διάλειμμα αυτό θα σου γεμίσει τις μπαταρίες για να συνεχίσεις στη διπλή ταχύτητα!

Όταν θα φτάσεις σπίτι, το Lipton Relaxing Chamomile & Lemon Grass θα σου χαρίσει την απόλυτη χαλάρωση

chamomile lemongrass

Άσε για λίγο τα προβλήματα του γραφείου και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, πριν ανοίξεις πάλι τα emails σου από το σπίτι. Κάθισε στον καναπέ, ετοίμασε ένα αφέψημα και απόλαυσε τις ευεργετικές ιδιότητες του, αλλά και την ντελικάτη γεύση του χαμομηλιού, συνδυασμένη με μια νότα εξωτικού λεμονόχορτου, το οποίο σε τονώνει, ενώ σε καταπραΰνει ταυτόχρονα. Αυτός ο «μικρός θησαυρός της Φύσης» θα σου χαρίσει στιγμές πραγματικής χαλάρωσης...

Lipton After Dinner, η ιδανική επιλογή μετά από κάθε γεύμα

1afer dinner

Μετά το γεύμα ή το δείπνο, η ιδανική παρέα δεν είναι άλλη από ένα αφέψημα με τον μοναδικό συνδυασμό δυόσμου και χαμομηλιού σε μία μόνο κούπα! Το «μήλο του δάσους ή τους εδάφους», όπως είναι ευρέως γνωστό το χαμομήλι, θεωρείται ο βασιλιάς των βοτάνων. Μάλιστα, ο δυόσμος και το χαμομήλι παραδοσιακά χρησιμοποιούνται ως βοηθητικά στην πέψη, οπότε μέχρι να κοιμηθείς θα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη από ποτέ!

Για την ένταση που σου προκαλεί αϋπνία, δοκίμασε το Lipton Sweet Nights

sweet nights

Μην αγχώνεσαι εάν πέρασε μια μέρα γεμάτη άγχος και stress, χαλάρωσε και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, ετοιμάζοντας ένα ζεστό αφέψημα. Έτσι, με τον μοναδικό συνδυασμό χαμομηλιού, λουΐζας και τίλιου θα καταφέρεις να κοιμηθείς «σαν πουλάκι», αφού το χαμομήλι έχει αγχολυτικές ιδιότητες, ενώ το τίλιο αποβάλει την ένταση της καθημερινότητας. Ο συνδυασμός τους θα σε βοηθήσει να έχεις τον… τέλειο ύπνο!

Lipton Warming Linden & Ginger για τις κρύες ημέρες του Χειμώνα

linden ginger

Τον τελευταίο καιρό, το τζίντζερ πρωταγωνιστεί ολοένα και περισσότερο στις διεθνείς κουζίνες τόσο σε γλυκά, όσο και σε αλμυρά πιάτα. Όμως στην πραγματικότητα, ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις την πικάντικη γεύση του, είναι σε κάποιο αφέψημα. Όσο για το τίλιο, είναι το βότανο της θαλπωρής. Για αυτό κι εσύ, δοκίμασε να «ζεστάνεις» τις κρύες ημέρες του Χειμώνα με το Lipton Warming Linden & Ginger που θα δημιουργήσει μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς!

Lipton Do The Detox γιατί μια καινούργια εβδομάδα ξεκινά!

do the detox

Ο καλύτερος τρόπος να προετοιμάσεις το σώμα σου για μια φορτωμένη εβδομάδα είναι να «αποτοξινώσεις» τον οργανισμό σου με τον απίθανο συνδυασμό σπειραίας, μέντας και δενδρολίβανου. Η σπειραία και το δενδρολίβανο θα σε βοηθήσουν στο να αποβάλλεις όση κατακράτηση υγρών έχει κάνει το σώμα σου, ενώ η θαυματουργή μέντα θα σου χαρίσει ζωντάνια. Κάνε τη σωστή επιλογή βοτάνων και βοήθησε τον οργανισμό σου να αποτοξινωθεί!

Είσαι έτοιμη για ένα αφέψημα Lipton;

LIPTON 11

* Μπορείς να βρεις τα αφεψήματα Do The Detox, Body Balance, After Dinner και Sweet Nights μόνο στην αλυσίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος.