Σωστή διατροφή με club sandwich, σουβλάκι και… σοκολάτα; Κι όμως, γίνεται!

Σωστή διατροφή με club sandwich, σουβλάκι και… σοκολάτα; Κι όμως, γίνεται!

Ο Άκης Πετρετζίκης φρόντισε για αυτό!

Ναι, μπορείς να αρχίσεις να τρέφεσαι σωστά χωρίς να χρειαστεί να απαρνηθείς κάποιες από τις πιο αγαπημένες σου λιχουδιές. Ο Άκης Πετρετζίκης, μπαίνει στην κουζίνα, ετοιμάζει μοναδικές συνταγές και, σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του, δημιουργεί ένα απολαυστικό πρόγραμμα διατροφής 14 ημερών. Στη συνέχεια, το προσαρμόζει σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες τις οποίες χωρίζει έχοντας ως γνώμονα συγκεκριμένα κιλά και ύψη, και το μοιράζεται μαζί σου μέσα από την ιστοσελίδα του www.akispetretzikis.com. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει ξεχωριστό το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής;

  • 6 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! Τόσα θα χρειαστείς για να ετοιμάσεις αυτές τις συνταγές!

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο βασίζεται σε απλά, καθημερινά υλικά και όχι σε πανάκριβα τρόφιμα τα οποία δύσκολα θα έβαζες στην κουζίνα σου.

  • Είναι YUMMY! Μπορεί ένα σουβλάκι, ένα club sandwich, μία Caesar’s και μία πρωτότυπη μους σοκολάτας να χρησιμοποιούνται σε ένα πρόγραμμα διατροφής; Ναι, αν έχουν φτιαχτεί με τον συγκεκριμένο τρόπο!
  • Το πρόγραμμα αυτό, βασίζεται στις ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ!

Είναι φτιαγμένες από τον ίδιο και προσαρμοσμένες στο πρόγραμμα σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα του. Τέλος, έχει ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ από τον ίδιο και ως στόχο του έχει να συστήσει στον κόσμο έναν πιο θρεπτικό τρόπο μαγειρικής και διατροφής.

  • Περιέχει ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΕΥΜΑΤΑ τα οποία μπορεί να φτιάξει οποιοσδήποτε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι απευθύνεται σε εργαζόμενους αλλά και φοιτητές, σε όσους αγαπούν την κουζίνα, αλλά και σε εκείνους που δεν έχουν καμία σχέση με αυτή. Επίσης, σε όσους θέλουν να τρώνε καλά, αλλά… βαριούνται να μαγειρεύουν!
  • Έχει την ΠΟΙΚΙΛΙΑ που χρειάζεσαι. 19 διαφορετικές συνταγές συνδυάζονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής το οποίο δεν θα βαρεθείς, αλλά δεν θα σε κουράσει κιόλας. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι υπάρχει ποικιλία γεύσεων, αλλά δεν θα χρειαστεί να τρέχεις κάθε τρεις και λίγο στο super market για να αγοράζεις υλικά τα οποία θα χρησιμοποιήσεις μόνο μία φορά. Οι συνταγές ανακυκλώνονται και τα υλικά σου χρησιμοποιούνται με το παραπάνω!

Μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας με τις 7 πρώτες ημέρες τις οποίες θα βρεις εδώ και να συνεχίσεις με τις υπόλοιπες 7 ημέρες οι οποίες θα βρίσκονται online στο ίδιο link με την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας – όλες στο site του Άκη και όλες ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

#Akis14daysDiet