Piloxing: Τα μοντέλα της Victoria's Secret το λατρεύουν. Εσείς θα του πείτε όχι;

Ερμιόνη Σαρρή
Piloxing: Τα μοντέλα της Victoria's Secret το λατρεύουν. Εσείς θα του πείτε όχι;

Το νέο είδος γυμναστικής που θα σας κλέψει την καρδιά

Σας αρέσει το pilates γιατί σας χαλαρώνει και ταυτόχρονα τονώνει όλους σας τους μύες; Από την άλλη βέβαια θα θέλατε να μπείτε μέσα σε μία αίθουσα του kick boxing και να χτυπήσετε με «μίσος» τον ειδικό σάκο για να... ξεσπάσετε; Σας βρήκαμε τη γυμναστική που σας εκφράζει και να ξέρετε πως δε θα της αντισταθείτε ούτε λεπτό.

Και εμείς όταν πρωτοακούσαμε τη λέξη Piloxing (pilates και μποξ) δεν ξέραμε τι μπορεί να μας περιμένει μέσα στην αίθουσα του γυμναστηρίου. Τολμήσαμε όμως και... κερδίσαμε. Και όλα αυτά τα οφείλουμε στην σκέψη μίας χορεύτριας από το Λος Άντζελες, της Viveca Jensen, η οποία συνδύασε τα δύο αυτά είδη εκγύμνασης και τα μοιράστηκε μαζί μας.

Η Jensen ήθελε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά η γυναίκα να μπορεί να χτίσει ένα δυνατό σώμα και ταυτόχρονα να το κάνει όλο και πιο... σέξι. Και όλα αυτά θα μπορούσε να τα πετύχει μόνο με τις ασκήσεις ενδυνάμωσης του Pilates και την ευκινησία και την ταχύτητα των ασκήσεων του μποξ. Οι πιο προχωρημένες μαθήτριες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα ειδικά γάντια- βαράκια και να αφεθούν στην ένταση ενός... κροσέ.

ed4caa5d38cb3293 78654405.xxxlarge

Μην απορήσετε αν στα πρώτα κιόλας λεπτά της προπόνησης έχετε μπει ήδη στην σκέψη, για το πώς θα το «σκάσετε» αύριο από το γραφείο. Βλέπετε μέχρι στιγμής η άδεια για την επόμενη μέρα του γυμναστηρίου δεν έχει ακόμη... ψηφιστεί. Μην τα παρατήσετε όμως και προσπαθήστε να το διασκεδάσετε. Η μουσική θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και σωματικά. Όσο για τα κροσέ, αφήστε τα να διώξουν την... πίεση από μέσα σας. Τα καλλίγραμμα πόδια σας και η επίπεδη κοιλιά σε λίγους μήνες θα σας δικαιώσουν για τις προπονήσεις σας αυτές και μην ξεχάσετε να υπενθυμίσετε σε κάποιους πως τα τόσο ωραία χέρια σας οφείλονται στο... μποξ. Ακόμη και τα αγγελάκια της Victoria's Secret είναι μεγάλοι οπαδοί του. Επισκέπτονται καθημερινά το χώρο της Jensen και αφήνονται στην προπόνησή της.

Piloxing-workout

Υ.Γ Μην ξεχάσετε βέβαια να παροτρύνετε και τις φίλες σας σε αυτή την εμπειρία. Άγχος και περιττά κιλά θα φύγουν από πάνω σας στο πι και φι. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πάρτε μία μικρή γεύση από το... piloxing!

Διαβάστε ακόμα:

Η Ellie Goulding γράφει υπέροχα τραγούδια - και κάνει τέλειο κατακόρυφο!

Εσύ το αγαπάς; 4 απλοί τρόποι για να λατρέψεις το... σώμα σου!