H απόλυτη άσκηση για να γυμνάσεις άψογα τους γλουτούς σου

H απόλυτη άσκηση για να γυμνάσεις άψογα τους γλουτούς σου

Και φυσικά να καταφέρεις να τους ανορθώσεις

Ζηλεύεις τους βραζιλιάνικους γλουτούς και κάθε φορά που τους βλέπεις εύχεσαι να μπορούσες ως δια μαγείας να τους αποκτήσεις. Δε θέλουμε να σε απογοητεύσουμε, αλλά θαύματα δε γίνονται. Το κορμί θέλει θυσίες. Πρόσεχε τη διατροφή σου και βάλε την άσκηση στη ζωή σου και θα δεις σιγά-σιγά πόσο θα αλλάζει το σώμα σου.

Εμείς βρήκαμε για εσένα την απόλυτη άσκηση για να πετύχεις την πολυπόθητη ανόρθωσή τους. Πάμε να δούμε πώς:

elevated-split-squat ba9a5

Γνωρίζεις πως οι προβολές κάνουν θαύματα! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να δοκίμαζες μια πιο απαιτητική παραλλαγή τους;


- Πάρε ένα step ή μια μπάλα γυμναστικής και τοποθέτησε πάνω το δεξί σου πόδι, φροντίζοντας να πατά καλά το μπροστινό μέρος των δαχτύλων σου. Σφίξε καλά την κοιλιά σου, κράτα τα χέρια σου μπροστά σε γροθιά και φρόντισε το αριστερό σου πόδι να κάνει προβολή μπροστά σχηματίζοντας ορθή γωνία. Κατέβα όσο πιο χαμηλά μπορείς προσέχοντας το γόνατό σου να μην περνά τις μύτες του αριστερού σου ποδιού.
- Μείνε για μερικά δευτερόλεπτα σφίγγοντας όσο περισσότερο μπορείς τους γλουτούς σου, έπειτα τέντωσε το αριστερό σου πόδι και ανέβα στην αρχική σου θέση. Κάνε 10 επαναλήψεις και άλλαξε μεριά. Εκτέλεσε 3 σετ των 10 επαναλήψεων για κάθε πόδι. Αν είσαι σε καλή φυσική κατάσταση μπορείς να αυξήσεις τις επαναλήψεις.


Καλή σου επιτυχία!

(photo via Shape.com)